Tankkaarten: gratis offertes

Stap 1: Hoeveel voertuigen heeft u?

Geniet van extra korting met een tankkaart

Elke ingeschreven onderneming haalt voordeel uit een tankkaart, van een kleine zelfstandige tot een groot bedrijf. Het levert een besparing op de brandstof op en een vlotte administratie.

Met een tankkaart zal de (fiscale) administratie heel wat lichter worden, wat voor een grote tijdswinst zorgt. De tankbonnetjes moeten niet meer bijgehouden worden om ze te verwerken, alles gebeurt digitaal. Ook de BTW-aangifte wordt eenvoudiger.

Per periode ontvangt men een overzichtelijke factuur. Op die manier kan het brandstofverbruik geanalyseerd worden per gebruiker en per wagen en kunnen er aanpassingen gedaan worden om hierop te besparen.

Wanneer het om een groot wagenpark gaat is het besparen op de brandstofkosten erg interessant. Een kleine aanpassing op basis van de analyses kan namelijk een groot verschil in de kosten betekenen wanneer er veel bedrijfswagens zijn.

Met een tankkaart wordt het beheer van het wagenpark veel eenvoudiger dankzij het online platform. Wijzigingen kunnen snel doorgevoerd worden en ook fraude en misbruik worden snel gedetecteerd.

Brandstofpas voor alle wagens

Alle soorten voertuigen komen in aanmerking voor een tankkaart. Van kleine bedrijfswagens voor vertegenwoordigers tot bestelwagens en vrachtwagens. Er zijn zelfs brandstofkaarten die extra voordelen bieden voor vrachtwagens zoals een beveiligd parkeerterrein. Enkel voor vrachtwagens die zwaarder zijn dan 3,5 ton wordt meestal geen tankkaart gegeven.

Bent u al overtuigd? Begeef u dan rechtstreeks naar onze offerte-pagina. Wij brengen u in contact met de beste leveranciers die u een gratis en vrijblijvende offerte opmaken.

Ik wil goedkoop tanken
We beschikken over een wagenpark van zo'n 20 voertuigen. Aangezien ons verkoopteam doorheen gans de Benelux rijdt, leek een multimerken tankkaart de beste optie. Onze medewerkers zijn hier enorm tevreden over. Ze hoeven niet langer te zoeken naar het juiste tankstation en moeten de verschillende kasticketjes ook niet langer bijhouden. Onze boekhouding krijgt maandelijks namelijk alle kosten op één overzichtelijke factuur.

A. Neirynck uit Vilvoorde

Laatste artikels op tankkaart-gids

De Texaco tankkaart, dat zijn meer dan 4.000 stations in Europa

De Texaco tankkaart, dat zijn meer dan 4.000 stations in Europa Kiezen welke tankkaart het best bij uw bedrijf zal passen kan heel wat kopzorgen met zich meebrengen. Er zijn namelijk heel wat tankkaarten beschikbaar op de markt, elk met hun eigen voor- en nadelen. Binnen het breed gamma aan tankkaarten onderscheiden we o.a. de…

Verder lezen

De veelzijdige GO-tankaart maakt het leven makkelijker

Een Go tankkaart biedt veel meer dan enkel een uitgebreid netwerk aan tankstations.

  • U kan tanken met alternatieve brandstoffen zoals CNG (aardgas) en LNG (vloeibaar aardgas)
  • U kan de tankkaart gebruiken voor de carwash en het betalen van tol
Verder lezen

Van werknemer tot baas, een tankkaart van MAES

We geven de voordelen van een tankkaart van MAES op een rijtje. U heeft een uitgebreid netwerk ter beschikking binnen een pakket dat op uw maat wordt samengesteld.

Verder lezen

De VAB tankkaart: gratis en voordelig

Als VAB-lid geniet u niet alleen van een gratis tankkaart. De voordelen gaan een flink stuk verder, gaande van extra volumekorting van minstens 5 cent, een bereikbare helpdesk 24/24 en een heldere, digitale administratieve vereenvoudiging.

Verder lezen