De Gabriëls tankkaart: exclusief voor zelfstandigen

Voordelig tanken met de Gabriëls tankkaart voor zelfstandigen: het kan! Deze keten zorgt ervoor dat je in de buurt steeds de beste prijs voor je tankbeurt krijgt.

De Gabriëls tankkaart: enkel voor zelfstandigen en vrije beroepen

Als zelfstandige of houder van een vrij beroep moet je meestal geregeld de baan op voor het werk. Speciaal voor deze categorie hardwerkende mensen heeft Gabriëls een tankkaart ontwikkeld. Met de Gabriëls tankkaart kan je snel en voordelig tanken in heel België, en dat niet alleen bij Gabriëls maar ook bij Power en Octa+. Een kaart die enkel voor zelfstandigen en vrije beroepen geschikt is, dat biedt natuurlijk voordelen die de ‘gewone’ consument niet krijgt…

De Gabriëls tankkaart is gratis

Ben je als zelfstandige verantwoordelijk voor de wagenvloot, dan is het een geruststelling te weten dat je geld kunt besparen op je brandstoffen. De Gabriëls tankkaart is bovendien een handig werkinstrument. Zo ontvang je maandelijks een factuur met daarop een tot in de details beschreven overzicht van alle transacties die je medewerkers en jezelf in de diverse tankstations over het hele land hebben gedaan. Je ziet dus meteen wie met welke wagen waar heeft getankt.

Hoe geld besparen met de Gabriëls tankkaart voor zelfstandigen?

De Gabriëls tankkaart geeft je recht op mooie kortingen op de officiële dagprijs van brandstoffen. Zonder meer de goedkoopste uit de regio. De kaart geeft bovendien de kans op leuke opties. Zo kan je de optie kilometercontrole inschakelen. Hierbij krijg je een overzicht van het gemiddeld gebruik per kilometer van elke wagen. Een mooi instrument om als zelfstandige of beoefenaar van een vrij beroep je job efficiënt uit te voeren!

Controle met de Gabriëls tankkaart op je personeel

Wil je dat je personeel bijvoorbeeld enkel diesel of benzine tankt, dan kan je dit per kaart zo instellen. Ook kan je per tankkaart voor elke gebruiker een maximum te besteden bedrag per week of per maand instellen. Op die manier dijk je het risico op misbruik of diefstal in.

Gabriëls tankkaart voor zelfstandigen
De Gabriëls tankkaart is er enkel voor zelfstandigen en vrije beroepen

Een Gabriëls tankkaart of kredietkaart met factuur

Wil je met bankkaart of creditkaart via factuur betalen? Geen enkel probleem. Zo ben je eindelijk van losse tickets en de rompslomp van de administratie verlost. Via Smart Reporting ontvang je per maand een factuur. Het enige wat je moet doen, is je via bankkaart of creditcard inschrijven. De account maakt het mogelijk om vlot alle gegevens aan te passen, te schrappen of kaarten toe te voegen. Je kan de handleiding van Smart Reporting downloaden om rustig te lezen hoe je dit precies kunt doen.

De voordelen van de Gabriëls tankkaart voor zelfstandigen

Voor jouw bedrijf Gratis tankkaart Controle Handige online tool
Enkel voor zelfstandigen Geldbesparend Enkel benzine of diesel? Goedkoopste uit de regio
…en vrije beroepen Minder administratie Maximum bedrag per maand of week? Handige opties

Overtuigd door de Gabriëls tankkaart voor zelfstandigen?

Vul dan bovenstaand formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend offertes.

We geven de voordelen van een tankkaart van MAES op een rijtje. U heeft een uitgebreid netwerk ter beschikking binnen een pakket dat op uw maat wordt samengesteld.

Verder lezen

Als VAB-lid geniet u niet alleen van een gratis tankkaart. De voordelen gaan een flink stuk verder, gaande van extra volumekorting van minstens 5 cent, een bereikbare helpdesk 24/24 en een heldere, digitale administratieve vereenvoudiging.

Verder lezen

Wist je dat Makro ook uitgever van tankkaarten is? Met deze tankkaart, maak je voordelig gebruik van het uitgebreide netwerk. Een ander voordeel is de unieke proefperiode.

Verder lezen

Op zoek naar de juiste tankkaart die voldoet aan de eisen van jou en je werknemers? Misschien is de DCB tankkaart dan wel voor jou. Een goede service en wekelijkse, overzichtelijke facturen vormen het uithangbord van deze aanbieder.

Verder lezen