De Gabriëls tankkaart: exclusief voor zelfstandigen

Voordelig tanken met de Gabriëls tankkaart voor zelfstandigen: het kan! Deze keten zorgt ervoor dat je in de buurt steeds de beste prijs voor je tankbeurt krijgt.

De Gabriëls tankkaart: enkel voor zelfstandigen en vrije beroepen

Als zelfstandige of houder van een vrij beroep moet je meestal geregeld de baan op voor het werk. Speciaal voor deze categorie hardwerkende mensen heeft Gabriëls een tankkaart ontwikkeld. Met de Gabriëls tankkaart kan je snel en voordelig tanken in heel België, en dat niet alleen bij Gabriëls maar ook bij Power en Octa+. Een kaart die enkel voor zelfstandigen en vrije beroepen geschikt is, dat biedt natuurlijk voordelen die de ‘gewone’ consument niet krijgt…

De Gabriëls tankkaart is gratis

Ben je als zelfstandige verantwoordelijk voor de wagenvloot, dan is het een geruststelling te weten dat je geld kunt besparen op je brandstoffen. De Gabriëls tankkaart is bovendien een handig werkinstrument. Zo ontvang je maandelijks een factuur met daarop een tot in de details beschreven overzicht van alle transacties die je medewerkers en jezelf in de diverse tankstations over het hele land hebben gedaan. Je ziet dus meteen wie met welke wagen waar heeft getankt.

Hoe geld besparen met de Gabriëls tankkaart voor zelfstandigen?

De Gabriëls tankkaart geeft je recht op mooie kortingen op de officiële dagprijs van brandstoffen. Zonder meer de goedkoopste uit de regio. De kaart geeft bovendien de kans op leuke opties. Zo kan je de optie kilometercontrole inschakelen. Hierbij krijg je een overzicht van het gemiddeld gebruik per kilometer van elke wagen. Een mooi instrument om als zelfstandige of beoefenaar van een vrij beroep je job efficiënt uit te voeren!

Controle met de Gabriëls tankkaart op je personeel

Wil je dat je personeel bijvoorbeeld enkel diesel of benzine tankt, dan kan je dit per kaart zo instellen. Ook kan je per tankkaart voor elke gebruiker een maximum te besteden bedrag per week of per maand instellen. Op die manier dijk je het risico op misbruik of diefstal in.

Gabriëls tankkaart voor zelfstandigen
De Gabriëls tankkaart is er enkel voor zelfstandigen en vrije beroepen

Een Gabriëls tankkaart of kredietkaart met factuur

Wil je met bankkaart of creditkaart via factuur betalen? Geen enkel probleem. Zo ben je eindelijk van losse tickets en de rompslomp van de administratie verlost. Via Smart Reporting ontvang je per maand een factuur. Het enige wat je moet doen, is je via bankkaart of creditcard inschrijven. De account maakt het mogelijk om vlot alle gegevens aan te passen, te schrappen of kaarten toe te voegen. Je kan de handleiding van Smart Reporting downloaden om rustig te lezen hoe je dit precies kunt doen.

De voordelen van de Gabriëls tankkaart voor zelfstandigen

Voor jouw bedrijf Gratis tankkaart Controle Handige online tool
Enkel voor zelfstandigen Geldbesparend Enkel benzine of diesel? Goedkoopste uit de regio
…en vrije beroepen Minder administratie Maximum bedrag per maand of week? Handige opties

Overtuigd door de Gabriëls tankkaart voor zelfstandigen?

Vul dan bovenstaand formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend offertes.

De DKV tankkaart kenmerkt zich voornamelijk door zijn uitzonderlijke voordelen:

  • U hoeft geen inschrijfkosten of jaarlijkse bijdrage te betalen;
  • U rijdt cashfree door Europa
  • U recupereert op een vlotte manier uw BTW terug

Deze reeks voordelen combineert het merk vervolgens ook nog met een onberispelijke dienstverlening.

Verder lezen

LUKOIL tankkaart: De slimste en goedkoopste oplossing Een LUKOIL tankkaart heeft niets dan voordelen. U krijgt gegarandeerd de scherpste prijs en kunt beroep doen op een netwerk van meer dan 1.000 stations. Denk dus aan uw portemonnee en  gebruiksgemak en tanken wordt voortaan een plezier. We vatten de voordelen voor u in een handige top…

Verder lezen

De Esso tankkaart: onmisbaar in elke KMO Beschikt u over een groot wagenpark? Dan is de tankkaart onmisbaar voor uw bedrijf. Heel wat aanbieders bieden vandaag de dag tankkaarten aan, waaronder ook het Amerikaans bedrijf Esso. Met zijn uitgebreid netwerk en aantrekkelijke financiële voordelen, zou de ESSO tankkaart welleens de tankkaart kunnen zijn waar u…

Verder lezen

Shell Tankkaart voor zelfstandigen? Geniet van een brede dienstverlening De Shell tankkaart zelfstandigen is zeker een te overwegen keuze. Je kan beroep doen op een ruim Europees netwerk,en je configureert de Euroshell Card volledig naar eigen keuze. Met een Shell tankkaart kan je je kosten bovendien gevoelig verlagen.

Verder lezen