Network Fuel Card voor zelfstandigen: de motor naar succes

Waarom zou je kiezen voor de Network Fuel Card voor zelfstandigen? Hiervoor zijn tal van redenen op te sommen. Het motto van het huis is niets voor niets ‘tijd is de motor naar succes’. Met de Network Fuel Card kies je voor het gebruiksgemak en het comfort van de kwaliteit van het grootste tankstationnetwerk. De kaart biedt je de garantie om steeds een tankstation in de buurt te vinden, om het even waar je bent.

Altijd een tankstation in de buurt

Met jezelf en je vloot van medewerkers steeds onderweg is het belangrijk om snel een tankstation te vindt wanneer je merkt dat je dreigt zonder brandstof te vallen. De Netword Fuel Card is je garantie dat je er steeds eentje in de buurt vindt. De houders van deze kaart kunnen terecht bij niet minder dan 1400 van de aangesloten Shell, Esso, Total en Q8 stations in België en meer dan 22.000 stations in heel Europa.

Je leest het goed: niet minder dan vier grote merken werken mee aan deze kaart. Ze werden met zorg gekozen omwille van de uitmuntende kwaliteit van hun service en brandstoffen, dit 24 uur op 24 de klok rond.

Network Fuel Card: à la carte kiezen

waarom betalen voor diensten die je toch niet nodig hebt? De diensten van de Network Fuel Card bieden het voordeel dat je zelf à la carte kunt kiezen. Je beslist dus zelf welke van de vele opties nuttig zijn voor jou en je medewerkers. Er is ook geen opzegvergoeding of vastgelegde contracttermijn.

Garantie is niet zomaar een loze belofte bij de Network Fuel Card. Ben je slachtoffer van een diefstal of misbruik, dan kan je de kaart meteen laten blokkeren. De tankstations en alle kaarttransacties staan bovendien onder permanent toezicht zodat je op beide oren kunt slapen.

Network Fuel Card
De Network Fuel Card voor zelfstandigen geeft toegang tot meer dan 22000 tankstations in Europa

Heeft de Network Fuel Card nog meer voordelen?

Inderdaad! met de Network Fuel Card bespaar je zeker geld. Niet alleen krijg je aantrekkelijke kortingen, bovendien is de kwaliteit van de brandstoffen gegarandeerd. Dit bespaart op de kosten voor de filters en onderhoud. De prestaties van je wagens verbeteren dus en dit betekent een duidelijke verlening van de levensduur van je wagenpark.

Grootste netwerk Vier grote merken Ala carte kiezen Polyvalente kaart
Meer dan 1400 stations in België Shell, Esso… Steeds op maat van je bedrijf Niet alleen voor brandstof
Ruim 22000 in Europa Total & Q8 Geen overbodige kosten Ook voor autoproducten en tol

De Network Fuel Card: polyvalente kaart voor zelfstandigen

De kaart is ook nog eens polyvalent. De bestuurders van je bedrijf kunnen de kaart niet alleen gebruiken om brandstof mee te tanken, maar ook om producten zoals reinigings- en smeermiddelen mee te betalen. En ook om de wegentol onderweg te vereffenen…

Meer informatie over de Network Fuel Card tankkaart gezocht?

Vul dan bovenstaand formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend offertes.

[/column]

De DKV tankkaart kenmerkt zich voornamelijk door zijn uitzonderlijke voordelen:

  • U hoeft geen inschrijfkosten of jaarlijkse bijdrage te betalen;
  • U rijdt cashfree door Europa
  • U recupereert op een vlotte manier uw BTW terug

Deze reeks voordelen combineert het merk vervolgens ook nog met een onberispelijke dienstverlening.

Verder lezen

LUKOIL tankkaart: De slimste en goedkoopste oplossing Een LUKOIL tankkaart heeft niets dan voordelen. U krijgt gegarandeerd de scherpste prijs en kunt beroep doen op een netwerk van meer dan 1.000 stations. Denk dus aan uw portemonnee en  gebruiksgemak en tanken wordt voortaan een plezier. We vatten de voordelen voor u in een handige top…

Verder lezen

De Esso tankkaart: onmisbaar in elke KMO Beschikt u over een groot wagenpark? Dan is de tankkaart onmisbaar voor uw bedrijf. Heel wat aanbieders bieden vandaag de dag tankkaarten aan, waaronder ook het Amerikaans bedrijf Esso. Met zijn uitgebreid netwerk en aantrekkelijke financiële voordelen, zou de ESSO tankkaart welleens de tankkaart kunnen zijn waar u…

Verder lezen

Shell Tankkaart voor zelfstandigen? Geniet van een brede dienstverlening De Shell tankkaart zelfstandigen is zeker een te overwegen keuze. Je kan beroep doen op een ruim Europees netwerk,en je configureert de Euroshell Card volledig naar eigen keuze. Met een Shell tankkaart kan je je kosten bovendien gevoelig verlagen.

Verder lezen