Shell Tankkaart voor zelfstandigen? Geniet van een brede dienstverlening

shell tankkaart zelfstandigen
Tanken in een Shell benzinestation: een brede waaier aan diensten en mogelijkheden

De Shell tankkaart zelfstandigen is zeker een te overwegen keuze. Je kan beroep doen op een ruim Europees netwerk,en je configureert de Euroshell Card volledig naar eigen keuze. Met een Shell tankkaart kan je je kosten bovendien gevoelig verlagen.

Geniet van het grootst Europees netwerk…

De euroShell Card voor zelfstandigen is een garantie op een vlotte dienstverlening. Meer dan 210 Shell-stations en 256 stations van Shell Partner Esso in België, dat is al heel wat. Als we over Europa spreken, hebben we het over niet minder dan 25.000 stations! Meteen een van de grootste netwerken van Europa.

… en een overzichtelijk portaal

Het Self Serve-portaal heeft een overzichtelijk design. Je ontvangt een gemakkelijk te begrijpen rekening voor je volledige wagenpark. De comfortabele zoekfunctie maakt het mogelijk om alle goedgekeurde rekeningen meteen te zien, en er zijn elektronische kopieën beschikbaar van alle boekingsdocumenten. Het beheer van de kaarten is bovendien erg eenvoudig.

Dit kan je instellen met een Shell tankkaart

  • Een dagelijks, wekelijks of maandelijks maximaal bedrag voor de transacties.
  • Een dagelijks, wekelijks of maandelijks maximaal aantal aan transacties.
  • Een selectie van stations waar door je medewerkers mag getankt worden.
  • Een beperking van het aantal diensten en producten die met de kaart kunnen worden gekocht.

Het toewijzen van een bepaalde tankkaart aan een specifieke chauffeur of een voertuig van je wagenpark.

Wat zijn de voorwaarden van een Shell tankkaart voor zelfstandigen?

De definitie van een nieuwe klant is dat je bij de Kruispuntbank staat gedefinieerd als een geregistreerd individu of een organisatie die niet over een euroShell Card-account beschikte in de zes maanden die voorafgaat aan de aanvaarding van je inschrijving.

shell tankkaart zelfstandige
Tanken in een Shell benzinestation: een brede waaier aan diensten en mogelijkheden

Shell tankkaart zelfstandigen: de producten en diensten op een rijtje

Je kan zelf bepalen welke van volgende diensten en producten met de Shell tankkaart worden aangekocht:

 1. Motorbrandstoffen: Dit zijn diesel, benzine, lpg (vloeibaar gas), AdBlue, aardgas.
 2. Diensten in verband met de auto: Hier worden de wasstraten, het verversen van de olie, de batterij, pechverheling onderweg, banden, reparaties,… mee bedoeld.
 3. Diensten in verband met routes:  Tolgelden voor autosnelwegen en tolwegen, tunnels, bruggen, ferrydiensten, het inladen van goederen, wegenwacht,…
 4. Overige producten: Volgende producten kan je ook met de kaart aankopen: voedingsmiddelen, dranken, kranten en tijdschriften, cosmetica, autobehoren.

Wat is mijn gemiddelde besparing met de Shell tankkaart voor zelfstandigen?

Gemiddeld kan je met de kaart 119 euro per account besparen op basis van een gemiddelde van 5 tankkaarten, met 4 maanden kaartkosten van 3,95 euro + 0,50 euro per transactie per kaart per maand.

Wilt u meer informatie over de Shell tankkaart voor zelfstandigen?

Vul dan bovenstaand formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend offertes.[/column]

We geven de voordelen van een tankkaart van MAES op een rijtje. U heeft een uitgebreid netwerk ter beschikking binnen een pakket dat op uw maat wordt samengesteld.

Verder lezen

Als VAB-lid geniet u niet alleen van een gratis tankkaart. De voordelen gaan een flink stuk verder, gaande van extra volumekorting van minstens 5 cent, een bereikbare helpdesk 24/24 en een heldere, digitale administratieve vereenvoudiging.

Verder lezen

Wist je dat Makro ook uitgever van tankkaarten is? Met deze tankkaart, maak je voordelig gebruik van het uitgebreide netwerk. Een ander voordeel is de unieke proefperiode.

Verder lezen

Op zoek naar de juiste tankkaart die voldoet aan de eisen van jou en je werknemers? Misschien is de DCB tankkaart dan wel voor jou. Een goede service en wekelijkse, overzichtelijke facturen vormen het uithangbord van deze aanbieder.

Verder lezen