De Texaco tankkaart, dat zijn meer dan 4.000 stations in Europa

Kiezen welke tankkaart het best bij uw bedrijf zal passen kan heel wat kopzorgen met zich meebrengen. Er zijn namelijk heel wat tankkaarten beschikbaar op de markt, elk met hun eigen voor- en nadelen. Binnen het breed gamma aan tankkaarten onderscheiden we o.a. de Texaco tankkaart, ook wel bekend als de GO-tankkaart.

Laat u overtuigen!

Vraag uw GRATIS offerte aan!

Een netwerk van meer dan 1.200 tankstations

Texaco tankkaart

Texaco maakt deel uit van de EG Group, die de merken Esso, Q8, Octa+ en G&V omvat. Dit betekent dat u met een Texaco tankkaart in elk van deze merkstations kunt tanken aan een voordelig tarief. Het merk is in de loop der jaren blijven groeien en heeft zich vandaag de dag op de markt gevestigd met zo’n 1.200 tankstations in België en 4.000 tankstations in Europa.

Texaco biedt bovendien ook nog een handige applicatie aan waarmee u éénvoudig kan opzoeken waar zich het dichtsbijzijnd tankstation bevindt. Dit voorkomt dat u onnodig tijd verliest tijdens drukke werkdagen.

Verlies geen tankbonnetjes meer met de Texaco tankkaart

Net als veel tankkaart aanbieders biedt Texaco aan elk van zijn gebruikers een online account aan. Met dit account kan u het volledig wagenpark beheren en krijgt u een mooi overzicht van alle verrichtingen uitgevoerd door uw werknemers. Dat het nu gaat om het instellen van een bestedingslimiet of het blokkeren van de kaart na diefstal of verlies, u heeft 7/7 en 24/24 toegang tot uw account.

Een online account betekent dus ook dat u geen tankbonnetjes meer van uw werknemers moet eisen. Dit zal uw boekhoudkundige administratie dus ook heel wat verlichten.

Vraag uw Texaco tankkaart aan!

Bij Texaco staat de klant centraal

Kiest u voor Texaco, dan kiest u voor een bedrijf die de klant hoog in het vaandel draagt. Hun klantenservice staat steeds ter uwer beschikking om al uw vragen te beantwoorden en u advies te geven over hoe u uw voertuigen en de bijbehorende GO-tankkaarten het beste kunt beheren.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Offerte aanvraag
1*. Hoeveel voertuigen heeft u?
2. Beschrijf uw project
3. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.