Waarom een Total tankkaart voor zelfstandigen?

Total tankkaart voor zelfstandigen

Kies voor de Total tankkaart voor zelfstandigen! Als zelfstandige moet je doorgaans vaak de weg op. Dat betekent dus ook geregeld tanken, en er zijn tal van voordelen aan een tankkaart. Met een “Total tankkaart zelfstandige” zit je sowieso goed, want je vindt deze tankstations overal.

De Total tankkaart voor zelfstandigen: wat levert het je op?

Wie tankt met een tankkaart van Total, heeft daar zeker voordeel bij. Je spaart punten, die je kan omzetten in allerlei geschenken of een korting op je benzinerekening. Mooi toch? Heb je kinderen, dan kan je hen bijvoorbeeld verrassen met een cadeautje of een bioscoopticket.

Ontdek de voordelen

Total tankkaart voor zelfstandige:  De voordelen op een rijtje

Gebruiksgemak Tankaart op maat Pechverhelping Kaart met veiligheid
Geen bonnetjes meer Binnen-en buitenland Vanaf tankbeurt 25 liter (auto’s) Kiezen voor een maximumbedrag…
Eenvoudige btw-recuperatie Een van de beste netwerken in Europa Vanaf tankbeurt 8 liter (motor) …of maximum hoeveelheid brandstof

Kies de juiste Total tankkaart voor je bedrijf!

Of je nu een kleine of iets grotere zelfstandige bent, een KMO hebt, een vrij beroep uitoefent: er zijn tankkaarten voor ieders behoefte. Welke formule je ook kiest, een gepersonaliseerde Total tankkaart geeft meteen toegang tot ruim 530 tankstations in België. Total gaat prat op één van de allerbeste netwerken van tankstations in Europa. Service en kwaliteit staan hierbij hoog in het vaandel.

Een Total tankkaart op maat van je wapenpark met aandacht voor je behoeften

Hoe klein of groot je wagenpark ook mag zijn, Total biedt de tankkaart die het beste bij jouw specifieke behoeften aansluit. Of je nu dichtbij huis of ergens ver weg in het land tankt, je hebt steeds het gevoel in een vertrouwd tankstation terecht te komen en overal is de service hetzelfde.

Kies voor de ProxiFleet tankkaart

Speciaal voor zelfstandigen ontwikkelde Total de ProxiFleet-tankkaart. Deze maakt een einde aan het gedoe met kassabonnetjes en je kan op een eenvoudige manier snelle, eenvoudige manier je btw recupereren. Door al de tankkaarten van je bedrijf rechtstreeks te beheren, heb je bovendien de mogelijkheid om snel je uitgaven en je brandstofverbruik te kunnen analyseren.

Vraag uw GRATIS tankkaart aan

Een Total tankkaart biedt je meteen een heel team ter ondersteuning…

Total zet in op dienstverlening. Het gemotiveerd team in Brussel staat elke werkdag van 8.30 tot 17 uur klaar om al je problemen op te lossen.

Gratis pechverhelping

Maar de service van Total houdt niet op bij het verlaten van het tankstation. De Total Club-getrouwheidskaart geeft vanaf een tankbeurt van minstens 25 liter voor auto’s of 8 liter voor motorfietsen een gratis depannagedienst de klok rond, dit niet alleen in België maar ook in 35 Europese landen.

Waarom een Total tankkaart kiezen?

De kaart biedt ook de nodige veiligheid. Zo kan je bij elke transactie een maximumbedrag of maximum toegelaten hoeveelheid brandstof instellen. Na drie verkeerde codes wordt sowieso de kaart geblokkeerd.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt