De Avia tankkaart voor zelfstandigen: flexibel en gebruiksvriendelijk

Avia tankkaart voor zelfstandigen
Je vindt overal in het land wel een Avia tankstation

Wat zijn de voordelen van de Avia tankkaart voor zelfstandigen? Dat zijn er behoorlijk wat, zo blijkt uit een nader onderzoek… Niets zo gemakkelijk als er eentje aanvragen, en dankzij de samenwerking met de partners Power en Octa+ kan je in meer dan 400 tankstations terecht, dit zowel particulieren als zelfstandigen.

De Avia tankkaart voor zelfstandigen: een bewuste keuze

Kiezen voor een Avia tankkaart voor zelfstandigen is een goede keuze. Je tankt de beste brandstoffen die verkrijgbaar zijn tegen de scherpste prijzen. Bovendien snel en efficiënt. Waarom dus nog twijfelen… Met de tankkaart kan je terecht in alle tankstations van Avia in België, in totaal al meer dan 90 maar dat is nog niet alles. Dankzij de samenwerking met de partners Power en Octa+ kan je met de kaart ook bij deze stations terecht. Dit is goed voor een netwerk van meer dan 400 tankstations in België.

Avia tankkaart voor zelfstandigen
Je vindt overal in het land wel een Avia tankstation

Hoe de Avia tankkaart aanvragen?

Niets zo eenvoudig als de Avia tankkaart voor zelfstandigen en de Avia tankkaart voor particulieren aanvragen. Dit kun je heel eenvoudig doen op de site van Avia. Je doet het gewoon via internet. Alles wijst zichzelf uit.

Welkom bij de Avia tankkaart die ook een creditcard is..

Avia Smart reporting is erg handig. Het is namelijk zowel een tankkaart als een kredietkaart met factuur. Je kan je eenvoudig inschrijven op de website en voortaan ook inloggen zodat je thuis aan de computer of via de smartphone of tablet onderweg alle verrichtingen op de voet kunt volgen. Niets zo gemakkelijk!

De voordelen van de Avia Tankkaart op een rijtje

Met de Avia tankkaart voor zelfstandigen (en ook voor particulieren) geniet je van de nodige voordelen.
Je krijgt al onmiddellijk een mooie korting op de officiële brandstofprijs. Bij grote afnames geldt nog een extra korting. De kaart is ook erg veilig. Er wordt een unieke, geheime code aan je kaart gelinkt en bovendien kan je indien gewenst ook een limiet per dag, week of maand instellen met de mogelijkheid tot productkeuze (benzine, diesel, lpg..).

De beste brandstoffen Zowel tankkaart als kredietkaart Avia alleen meer dan 90 tankstations Kiezen voor veiligheid
Meteen de scherpste prijs Eenvoudig inschrijven Partners Power en Octa+ Betalen via domiciliëring
Extra korting bij grote afnames Gemakkelijk inloggen In totaal meer dan 400 stations Transparante factuur

 Met de Avia tankkaart voor zelfstandigen betaal je veilig

Kiezen voor de Avia kaart is kiezen voor veiligheid. Je kan betalen via domiciliëring en de maandelijkse factuur is erg transparant. De kaart kan ook gekoppeld worden aan een nummerplaat, bedrijf, naam,…

Meer info over tankkaarten voor zelfstandigen

Op zoek naar meer algemene informatie over tankkaarten voor zelfstandigen? Hier vind je er alles over.

[/column]

We geven de voordelen van een tankkaart van MAES op een rijtje. U heeft een uitgebreid netwerk ter beschikking binnen een pakket dat op uw maat wordt samengesteld.

Verder lezen

Als VAB-lid geniet u niet alleen van een gratis tankkaart. De voordelen gaan een flink stuk verder, gaande van extra volumekorting van minstens 5 cent, een bereikbare helpdesk 24/24 en een heldere, digitale administratieve vereenvoudiging.

Verder lezen

Wist je dat Makro ook uitgever van tankkaarten is? Met deze tankkaart, maak je voordelig gebruik van het uitgebreide netwerk. Een ander voordeel is de unieke proefperiode.

Verder lezen

Op zoek naar de juiste tankkaart die voldoet aan de eisen van jou en je werknemers? Misschien is de DCB tankkaart dan wel voor jou. Een goede service en wekelijkse, overzichtelijke facturen vormen het uithangbord van deze aanbieder.

Verder lezen