LUKOIL tankkaart: De slimste en goedkoopste oplossing

Een LUKOIL tankkaart heeft niets dan voordelen. U krijgt gegarandeerd de scherpste prijs en kunt beroep doen op een netwerk van meer dan 1.000 stations. Denk dus aan uw portemonnee en  gebruiksgemak en tanken wordt voortaan een plezier. We vatten de voordelen voor u in een handige top 5 samen.

LUKOIL tankkaart: voor de hand liggende keuze

Kiezen voor een LUKOIL tankkaart is een voor de hand liggende keuze. We zetten voor u graag even de vijf belangrijkste voordelen op een rijtje.


1. Alles gratis met een LUKOIL tankkaart

Een van de belangrijke redenen om voor een LUKOIL tankkaart te kiezen is dat alles gratis gaat. U leest het goed: er zijn dus geen kosten verbonden aan het aanvragen van de kaart. Ook is het gebruik van de kaart en alle bijkomende diensten waarop u beroep kan doen gratis.

2. Ontvang steeds de scherpste prijs

LUKOIL tankkaart: Ontvang steeds de scherpste prijs

Uiteraard is ook de prijs van de brandstof zelf belangrijk. Hier kunt u met de LUKOIL tankkaart op beide oren slapen. Je krijgt namelijk steeds gegarandeerd de beste korting op de markt zodat u de meest voordelige prijs betaalt.

Is de prijs aan de pomp waar u tankt hoger dan uw contractuele korting, dan wordt de laatste prijs aangerekend. Zo bespaar je heel wat euro’s! Je krijgt bovendien via het periodiek betaalsysteem uitstel van betaling.

3. Kom terecht in een netwerk van meer dan 1000 tankstations

Door de samenwerking met haar partners biedt de LUKOIL tankkaart de kans om in meer dan 1000 stations in de Benelux te tanken. Met 260 eigen stations en daarbovenop nog eens 780 stations van de partners OCTA+ en Power kan u dus steeds in de buurt terecht. In België alleen al bedraagt het netwerk 450 stations.

4. Administratieve tijdwinst en betere controle

Met de LUKOIL tankkaart boekt u op administratief vlak de nodige tijdwinst. Dit dankzij het systeem van de automatische halfmaandelijkse facturatie.

Het nieuwe extranet biedt u een snel overzicht van alle transacties, dit in realtime. Zo kan u de uitgaven beter controleren, en u kan eventueel ook verbruikslimieten instellen per kaart, per dag, per week, per maand,…

5. Geniet van de veiligheid en persoonlijke service van LUKOIL

Lukoil tankkaart: een breed netwerk aan tankstations

De geheime pincode zorgt ervoor dat u overal de klok rond in alle veiligheid bij de vele stations van het netwerk kunt tanken.

Is er toch een probleem, of heb u vragen? Het Fleet Team staat ter beschikking om u snel met raad en daad bij te staan.

Wilt u meer informatie over de LUKOIL tankkaart?

Vul dan bovenstaand formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend offertes.

Network Fuel Card voor zelfstandigen: de motor naar succes Waarom zou je kiezen voor de Network Fuel Card voor zelfstandigen? Hiervoor zijn tal van redenen op te sommen. Het motto van het huis is niets voor niets ‘tijd is de motor naar succes’. Met de Network Fuel Card kies je voor het gebruiksgemak en het…

Verder lezen

De Avia tankkaart voor zelfstandigen: flexibel en gebruiksvriendelijk Wat zijn de voordelen van de Avia tankkaart voor zelfstandigen? Dat zijn er behoorlijk wat, zo blijkt uit een nader onderzoek… Niets zo gemakkelijk als er eentje aanvragen, en dankzij de samenwerking met de partners Power en Octa+ kan je in meer dan 400 tankstations terecht, dit…

Verder lezen

De Gabriëls tankkaart: exclusief voor zelfstandigen Voordelig tanken met de Gabriëls tankkaart voor zelfstandigen: het kan! Deze keten zorgt ervoor dat je in de buurt steeds de beste prijs voor je tankbeurt krijgt.

Verder lezen

De keuze voor een DKV-tankkaart voor zelfstandigen Een DKV-tankkaart voor zelfstandigen heeft niets dan voordelen. Heb je nog geen tankkaart? Dan moet je toch eens overwegen om te kiezen voor een DKV-tankkaart voor zelfstandigen. Je zal zeker niet de eerste zijn, want intussen zijn al ruim 120.000 tevreden klanten je voorgegaan! Ze doen dat niet…

Verder lezen