De veelzijdige GO-tankaart maakt het leven makkelijker

Een tankkaart is een elektronische betaalkaart die het mogelijk maakt om uw auto vol te tanken zonder geld te hoeven gebruiken. Het systeem werkt via achtergestelde betaling. Er zijn verschillende soorten tankkaarten.

Sommige kunnen enkel gebruikt worden bij ƩƩn bepaalde aanbieder van brandstoffen, maar er zijn er ook die werkzaam zijn in heel Belgiƫ of Europa.

Tankkaart GO: slim en makkelijk

Het is zeer interessant om als bedrijf gebruik te maken van tankkaarten. Zeker wanneer uw personeel de wagen gebruikt voor beroepsactiviteiten. Zo kan u veel makkelijker een overzicht bewaren over alle tankkosten. EĆ©n van deze tankkaarten is de GO tankkaart.

U kan kiezen uit verschillende tankkaarten op maat van uw onderneming of bedrijf.

 • Tankaart zelfstandige: voor 1 Ć  2 voertuigen
 • GO tankkaart KMO: voor middelgrote onderneming met 3 tot 10 voertuigen
 • GO tankkaart fleet: voor grote onderneming met meer dan 10 voertuigen
 • GO tankkaart truck: voor een wagenpark met vrachtwagens of bussen

Vraag uw nieuwe tankkaart aan!

Tankkaart GO: meer dan tanken alleen

De GO-tankkaart onderscheidt zich van andere tankkaarten omdat u bij deze gebruik kan maken van een aantal bijkomende diensten. Deze extra services maken de tankkaart zeer gebruiksvriendelijk en besparen u van extra werk. Zo kan u meer tijd besteden aan de dingen die u belangrijk vindt.

 • Dankzij CO2 compensatie kan u energieneutraal rijden. Bij elke getankte liter wordt er een vaste bijdrage meegerekend die geĆÆnvesteerd wordt in duurzame energieprojecten. Het is een makkelijke manier om uw zakelijke activiteiten meer duurzaam te maken. Aangezien het gekoppeld is aan de tankkaart komt er geen extra administratie bij kijken. Het is de ideale oplossing als de overstap naar alternatieve brandstoffen nog niet mogelijk is. Het kan ook gunstig zijn voor (overheids)aanbestedingen.
 • U kan de GO tankkaart ook gebruiken voor het tanken van alternatieve brandstoffen. De eerste is CNG of aardgas. Dit is goedkoper en beter voor het milieu dan klassieke brandstoffen. En tot eind 2020 betaalt u geen inschrijvingstaks of verkeersbelasting voor CNG-wagens in Vlaanderen. De tweede is LNG of vloeibaar aardgas. Dit is een milieuvriendelijker alternatief voor de transport- en scheepsvaartsector die voldoet aan de strenge milieunormen.
 • Wanneer de naam van uw bedrijf op de wagens plakt, wordt die wagen ook een uithangbord voor het bedrijf. Een propere wagen geeft dan een betere indruk. Daarom kan u de GO tankkaart ook gebruiken voor de carwash. De kosten komen gewoon op uw factuur.
 • De BTW die u betaald heeft in het buitenland voor goederen of diensten terugvorderen gaat meestal gepaard met heel wat werk. Dat hoeft nu niet meer, want wij nemen de BTW- en accijnsrecuperatie van u over. En dit in de meeste Europese landen.
 • En het betalen van tol is ook mogelijk met de GO tankkaart. Deze kosten verschijnen net zoals alle anderen op uw factuur. Hierdoor krijgt u een duidelijk overzicht van alle uitgaven en hoeft u nooit meer te zoeken naar allerhande bonnetjes en papieren.

Ontdek de voordelen van een tankkaart voor uw bedrijf!

Ontvang GRATIS offertes

Tankkaart GO: uw toegang tot mobiliteit

Uw toegang tot mobiliteit

De GO tankkaart is aangesloten bij verschillende tankstations. U kan zorgeloos tanken bij Esso, Texaco, Q8, Octa+, Maes en G&V-tankstations. Door zijn grote netwerk heeft u tal van voordelen.

 • U kan tanken bij meer dan 1.250 stations in BelgiĆ«, en zelfs 4690 in Europa. Voor trucks zijn dit 175 stations in BelgiĆ« en 2000 in Europa.
 • U krijgt altijd een vaste korting op al uw tankbeurten.
 • U krijgt Ć©Ć©n overzichtelijke factuur over al uw tankbeurten.
 • U geniet van lage maandelijkse kaartkosten, slecht ā‚¬0,45.
 • U kan gebruik maken van het web portaal. Dit is het online managementsysteem dat real-time informatie geeft over kaarten, transacties, facturen en limieten.

Ten slotte is er ook de GO tankkaart app. Op deze app kan u alle aangesloten tankstations vinden. Deze lijst wordt dagelijks geĆ¼pdatet waardoor u altijd makkelijk een station in de buurt kan vinden.

Het is zelfs mogelijk om uw route hierop te plannen zodat u zelf geen omleiding hoeft te zoeken en makkelijk kan doorrijden.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Offerte aanvraag
1*. Hoeveel voertuigen heeft u?
2. Beschrijf uw project
3. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploadingā€¦
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.