Makro, grootwarenhuis én tankkaartaanbieder

De meeste tankkaarten bieden ongeveer dezelfde diensten aan. Makro voegt daarentegen wel een paar uitzonderlijke voordelen aan zijn tankkaart toe. Het is dus meer dan een grootwarenhuisketen. Op deze manier onderscheidt de Makro tankkaart zich van de rest.

Tankkaart makro: de eerste drie maanden zijn gratis

Meer dan 1300 tankstations ter beschikking

Ondanks dat Makro maar 6 tankstations in eigen beheer heeft kun je wel gebruik maken van het uitgebreider Belgisch netwerk. Net als de meeste kwalitatieve tankkaartaanbieders is Makro aangesloten op het Fleetpass netwerk. Daardoor kun je met je Makro tankkaart terecht in meer dan 1300 tankstations over heel België.

Makro voorziet je van evenveel tankkaarten als nodig, of je nu 5 of 30 voertuigen beheert. Als je liever een tankkaart per chauffeur in plaats van per voertuig gebruikt is dat ook perfect mogelijk. Een kaart om welke reden dan ook toewijzen aan een ander werknemer is een eenvoudige handeling.

Drie maanden gratis de Makro tankkaart uitproberen

Makro biedt de unieke mogelijkheid om de dienst eerst 3 maanden gratis uit te proberen. Na deze proefperiode betaal je 1,5 euro per maand, per kaart. Bij de Makro tankstations betaal je aan de voordeligste prijzen die het bedrijf kan aanbieden.

Andere tankstations rekenen automatisch een servicekost van 1,1% aan. Een servicekost aanrekenen aan tankkaarten die niet tot het eigen cliënteel behoren is een veelvoorkomend gebruik. Maar niet elke aanbieder communiceert er even direct en open over op de website.

Voorkom misbruik van je tankkaart

Makro maakt gebruik van Velocity om uw tankkaarten te beheren. Alles wordt overzichtelijk bij elkaar verzameld. In geval van verlies of diefstal kan je een kaart ook heel gemakkelijk blokkeren. Wanneer je gaat tanken, maak je gebruik van een persoonlijke pincode. Deze veiligheidsmaatregel voorkomt misbruik van de tankkaart.

Verdenk je je werknemers toch van gesjoemel? Geen nood. Je krijgt alle transactiedetails duidelijk mee in je factuur. Deze wordt wekelijks verstuurd. Indien nodig kan je ook alle details van je facturen tot twee jaar terug opvragen. Het boekhouden van je tankkaartengebruik is zo een fluitje van een cent.

Een ander uniek voordeel van de Makro tankkaart is dat je met deze kaart ook geniet van alle voordelen in de winkels van Makro.

Interesse in een tankkaart voor uw bedrijf?

Ontvang uw gratis offertes

Een Go tankkaart biedt veel meer dan enkel een uitgebreid netwerk aan tankstations.

  • U kan tanken met alternatieve brandstoffen zoals CNG (aardgas) en LNG (vloeibaar aardgas)
  • U kan de tankkaart gebruiken voor de carwash en het betalen van tol
Verder lezen

We geven de voordelen van een tankkaart van MAES op een rijtje. U heeft een uitgebreid netwerk ter beschikking binnen een pakket dat op uw maat wordt samengesteld.

Verder lezen

Als VAB-lid geniet u niet alleen van een gratis tankkaart. De voordelen gaan een flink stuk verder, gaande van extra volumekorting van minstens 5 cent, een bereikbare helpdesk 24/24 en een heldere, digitale administratieve vereenvoudiging.

Verder lezen

Op zoek naar de juiste tankkaart die voldoet aan de eisen van jou en je werknemers? Misschien is de DCB tankkaart dan wel voor jou. Een goede service en wekelijkse, overzichtelijke facturen vormen het uithangbord van deze aanbieder.

Verder lezen