Van werknemer tot baas, een tankkaart van MAES

Een tankkaart heeft ontzettend veel voordelen voor u, uw bedrijf en uw werknemers. Als u vooral in de Benelux moet rijden dan is een tankkaart van MAES de ideale optie. Zelf beheert MAES zo’n 280 tankstations in heel België. Met een toegevoegd netwerk van meer dan 1400 tankstations, is er altijd wel een tankstation waar u met uw MAES tankkaart terecht kan.

Tankkaart Maes

De voordelen van een tankkaart spreken voor zich

  • uw vereenvoudigt het tanken, het gaat sneller en kost minder
  • Al uw tankkosten voor uw bedrijf zijn overzichtelijk te beheren
  • Vaste maandelijkse abonnementskost (afhankelijk van noden)

Het is dus een handig voordeelpakket opgesteld uit administratieve eenvoud, financiële voordelen en pure tijdswinst. De tankkaart die MAES aanbiedt beantwoord ook perfect aan deze marktstandaarden.

Kan ik bij elk tankstation tanken?

U kan tanken bij elk tankstation dat aangesloten is bij het netwerk van MAES. De tankstations die een tankkaart van MAES aanvaarden zijn eenvoudig terug te vinden. Gebruik de handige station finder op hun website of installeer de app op uw smartphone. Als uw locatievoorzieningen aanstaan, komen de dichtstbijzijnde tankstations automatisch te voorschijn.

De app en de station finder geven u de mogelijkheid om te filteren op type brandstof, aanbieder van het tankstation en beschikbare betaalmethode. Verder heeft u een duidelijk overzicht van al uw kosten.

Een veelvoorkomende misvatting is dat een tankkaart altijd gepaard gaat met een bedrijfswagen. Dat klopt dus niet. Een tankkaart kan ook een financieel steuntje in de rug zijn voor uw werknemers. Zowel grote bedrijven als kleine zelfstandigen hebben tal van voordelen met een tankkaart van MAES.

MAES tankkaart opent de poort naar Europa

Tankkaart Maes

Door een recent opgezette samenwerking met Eurowag kan uw met uw MAES tankkaart nu ook gemakkelijk tanken in de rest van Europa. U kan gebruik maken van meer dan 11.000 tankstations. Dit speelveld wordt door MAES tot uw beschikking gesteld voor een kleine meerkost van maar 1€ per maand bovenop uw maandelijks bedrag.

De Europese optie erbij nemen is dus ideaal voor als u bijvoorbeeld een transportbedrijf hebt. Diensten om makkelijk tol te betalen zijn ook inbegrepen bij MAES.

Een Go tankkaart biedt veel meer dan enkel een uitgebreid netwerk aan tankstations.

  • U kan tanken met alternatieve brandstoffen zoals CNG (aardgas) en LNG (vloeibaar aardgas)
  • U kan de tankkaart gebruiken voor de carwash en het betalen van tol
Verder lezen

Als VAB-lid geniet u niet alleen van een gratis tankkaart. De voordelen gaan een flink stuk verder, gaande van extra volumekorting van minstens 5 cent, een bereikbare helpdesk 24/24 en een heldere, digitale administratieve vereenvoudiging.

Verder lezen

Wist je dat Makro ook uitgever van tankkaarten is? Met deze tankkaart, maak je voordelig gebruik van het uitgebreide netwerk. Een ander voordeel is de unieke proefperiode.

Verder lezen

Op zoek naar de juiste tankkaart die voldoet aan de eisen van jou en je werknemers? Misschien is de DCB tankkaart dan wel voor jou. Een goede service en wekelijkse, overzichtelijke facturen vormen het uithangbord van deze aanbieder.

Verder lezen