Eén of meer DKV tankkaart(en) aanvragen? Dit zijn de kosten

DKV tankkaart voor zelfstandigenHeeft u nog geen tankkaart? De juiste keuze is soms moeilijk te maken. Zodoende u in uw keuze verder te helpen lichten we de DKV tankkaart even voor u toe.

Meer dan 100.000 acceptatiepunten in meer dan 40 landen, geen inschrijfkosten en een nooddienst 24/7: hier staat DKV bekend voor. Met al ruim 120.000 tevreden klanten biedt DKV toegang tot een brede waaier aan online diensten.

Dienst Functie
DKV eREPORTING Met deze online analyse-tool houdt u op een éénvoudige manier het overzicht over de transacties binnen uw wagenpark.
DKV MAPS Zoals zijn naam het zelf al aanduidt, zoekt u via deze tool de beschikbare DKV-tankstations in uw buurt.
DKV COCKPIT Met deze gratis klantenaccount heeft u de mogelijkheid om alle limieten en meldingen te beheren, tankkaarten na te bestellen of te blokkeren,…

De DKV kaart maakt bovendien gebruik van diverse serviceniveaus of restrictiecodes. Die maakt het mogelijk om op een eenvoudige manier de productfolio van deze veelzijdige tank- en servicekaart aan te sturen.

Geniet vandaag nog van de DKV tankkaart voor zelfstandigen

Ontvang uw GRATIS offerte

Waarom een DKV-tankkaart een goede zaak voor uw bedrijf kan zijn

 1. Cashfree door Europa: Wie veel de baan op moet, heeft met de tankkaart van DKV in Europa geen cash geld meer nodig. De voordelige prijzen van benzine en diesel zijn bovendien kostenbesparend.
 2. Ideaal voor tolwegen in Europa: Heeft u een bedrijf dat vaak in het buitenland rijdt, bijvoorbeeld met vrachtwagens? Dan kan u heel wat tijd verliezen met tolwegen. Geen nood, de DKV Card geeft u een voorsprong op de concurrentie en is tijdbesparend.
 3. Een vlotte terugbetaling van de BTW: Als binnenlandse onderneming en binnen de EU (en Noorwegen) ook als buitenlandse onderneming is de DKV kaart het geknipte instrument om op een vlotte manier uw BTW te recupereren. DKV handelt hierbij de complete afwikkeling van de verrichte btw-betalingen af. Hierbij worden de DKV-facturen probleemloos door de Europese belastingdiensten erkend.
 4. CO² neutrale tankkaart: De DKV Card Climate staat voor een klimaatneutrale tankkaart. Dit houdt in dat u uw wagenvloot gegarandeerd 100% CO²-neutraal kunt laten rijden.

👉 !BELANGRIJK WEETJE!

U heeft geen kosten aan een DKV tankkaart. Er worden u inderdaad geen inschrijfkosten of jaarlijkse bijdrage gevraagd. U krijgt alle gemaakte tankkosten met deze kaart in één transparant overzicht opgelijst. De pas is door de PIN-code trouwens erg veilig. Kiezen voor deze kaart vermindert uw administratieve werkzaamheden gevoelig.

Individuele beperkingen mogelijk

Door twee serviceniveaus is het mogelijk het dienstenaanbod van de tankkaart te regelen.

 • De RC 30 (serviceniveau 30) geldt voor diesel, brandstof en smeermiddelen, en tol voor wegen en tunnels.
 • RC 90(niveau 90) heeft bovenop de service van RC 30 ook een nooddienst, toegang tot veerboten, wassen en toebehoren..

U leest het al: met de DKV tankkaart voor zelfstandigen krijg je een hele reeks voordelen gecombineerd met een onberispelijke service. Tanken en al wat er bijhoort is voortaan geen last meer, maar iets waar je je geen zorgen meer hoeft over te maken. Bovendien besteedt DKV extra aandacht aan een schoon milieu.

DKV-tankkaart aanvragen

©DKV

Ontdek de voordelen van een tankkaart voor uw bedrijf!

Vergelijk tot 5 GRATIS offertes

Hoe uw DKV-tankkaart aanvragen?

Heeft u interesse in een DKV-tankkaart? Dan is het aanvragen ervan heel simpel. Via een formulier (die terug te vinden is op de site van de tankkaart aanbieder) dient u onderstaande gegevens te versturen:

ALGEMENE INFO

 • Bedrijfsnaam
 • Naam en voornaam
 • Telefoonnummer en e-mailadres
 • BTW-nummer
 • Het aantal gewenste tankkaarten
 • Een schatting van uw huidig verbruik

INFO OVER DE VOERTUIGEN

 • Merk en model
 • De nummerplaat
 • De kilometerstand van elk voertuig
Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Offerte aanvraag
1*. Hoeveel voertuigen heeft u?

2. Beschrijf uw project

3. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Opladen
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.