Eén of meer DKV tankkaart(en) aanvragen? Dit zijn de kosten

DKV tankkaart voor zelfstandigenHeeft u nog geen tankkaart? Dan moet u toch eens overwegen om te kiezen voor een DKV-tankkaart voor zelfstandigen. Je zal zeker niet de eerste zijn, want intussen zijn al ruim 120.000 tevreden klanten u voorgegaan! Ze doen dat niet zomaar, want deze kaart biedt u toegang tot een brede waaier aan diensten.

De DKV Card maakt gebruik van diverse serviceniveaus of restrictiecodes. Die maakt het mogelijk om op een eenvoudige manier de productfolio van deze veelzijdige tank- en servicekaart aan te sturen.

De DKV tankkaart is een nuttig werkinstrument voor zelfstandigen dat  toelaat te profiteren van alle diensten van DKV.

Welke diensten biedt een DKV tankkaart aan?

  1. Cashfree door Europa: Wie veel de baan op moet, heeft met de tankkaart van DKV in Europa geen cash geld meer nodig. De voordelige prijzen van benzine en diesel die u met de DKV tankkaart kan bekomen zijn bovendien kostenbesparend.
  2. Ideaal voor tolwegen in Europa: Heeft u een bedrijf dat vaak in het buitenland rijdt, bijvoorbeeld met vrachtwagens? Dan kan u heel wat tijd verliezen met tolwegen. Geen nood, de DKV Card geeft u een voorsprong op de concurrentie en is tijdbesparend.
  3. Een vlotte terugbetaling van de BTW: Als binnenlandse onderneming en binnen de EU (en Noorwegen) ook als buitenlandse onderneming is de DKV kaart het geknipte instrument om op een vlotte manier uw BTW te recupereren. DKV handelt hierbij de complete afwikkeling van de verrichte btw-betalingen af. Hierbij worden de DKV-facturen probleemloos door de Europese belastingdiensten erkend.
  4. CO² neutrale tankkaart: De DKV Card Climate staat voor een klimaatneutrale tankkaart. Dit houdt in dat u uw wagenvloot gegarandeerd 100% CO²-neutraal kunt laten rijden.

 

!BELANGRIJK WEETJE!

U heeft geen kosten aan een DKV tankkaart. Er worden u inderdaag geen inschrijfkosten of jaarlijkse bijdrage gevraagd. U krijgt alle gemaakte tankkosten met deze kaart in één transparant overzicht opgelijst. De pas is door de PIN-code trouwens erg veilig. Kiezen voor deze kaart vermindert uw administratieve werkzaamheden gevoelig.

 

Individuele beperkingen op de DKV-tankkaart mogelijk

DKV tankkaart voor zelfstandigen

Door twee serviceniveaus is het mogelijk het dienstenaanbod van de tankkaart te regelen.

  • De RC 30 (serviceniveau 30) geldt voor diesel, brandstof en smeermiddelen, en tol voor wegen en tunnels.
  • RC 90(niveau 90) heeft bovenop de service van RC 30 ook een nooddienst, toegang tot veerboten, wassen en toebehoren..

U leest het al: met de DKV tankkaart voor zelfstandigen krijg je een hele reeks voordelen gecombineerd met een onberispelijke service. Tanken en al wat er bijhoort is voortaan geen last meer, maar iets waar je je geen zorgen meer hoeft over te maken. Bovendien besteedt DKV extra aandacht aan een schoon milieu.

Geniet vandaag nog van de DKV tankkaart voor zelfstandigen

Ontvang uw gratis offerte

LUKOIL tankkaart: De slimste en goedkoopste oplossing Een LUKOIL tankkaart heeft niets dan voordelen. U krijgt gegarandeerd de scherpste prijs en kunt beroep doen op een netwerk van meer dan 1.000 stations. Denk dus aan uw portemonnee en  gebruiksgemak en tanken wordt voortaan een plezier. We vatten de voordelen voor u in een handige top…

Verder lezen

De Esso tankkaart: onmisbaar in elke KMO Beschikt u over een groot wagenpark? Dan is de tankkaart onmisbaar voor uw bedrijf. Heel wat aanbieders bieden vandaag de dag tankkaarten aan, waaronder ook het Amerikaans bedrijf Esso. Met zijn uitgebreid netwerk en aantrekkelijke financiële voordelen, zou de ESSO tankkaart welleens de tankkaart kunnen zijn waar u…

Verder lezen

Shell Tankkaart voor zelfstandigen? Geniet van een brede dienstverlening De Shell tankkaart zelfstandigen is zeker een te overwegen keuze. Je kan beroep doen op een ruim Europees netwerk,en je configureert de Euroshell Card volledig naar eigen keuze. Met een Shell tankkaart kan je je kosten bovendien gevoelig verlagen.

Verder lezen

Network Fuel Card voor zelfstandigen: de motor naar succes Waarom zou je kiezen voor de Network Fuel Card voor zelfstandigen? Hiervoor zijn tal van redenen op te sommen. Het motto van het huis is niets voor niets ‘tijd is de motor naar succes’. Met de Network Fuel Card kies je voor het gebruiksgemak en het…

Verder lezen