De Esso tankkaart: onmisbaar in elke KMO

Beschikt u over een groot wagenpark? Dan is de tankkaart onmisbaar voor uw bedrijf. Heel wat aanbieders bieden vandaag de dag tankkaarten aan, waaronder ook het Amerikaans bedrijf Esso. Met zijn uitgebreid netwerk en aantrekkelijke financiële voordelen, zou de ESSO tankkaart welleens de tankkaart kunnen zijn waar u al zo lang naar op zoek bent.

Esso tankkaart

Esso tankkaart, meer dan 2.000 tankstations in België

Het grootste voordeel van de Esso tankkaart is zonder twijfel alleen al zijn uitgebreid netwerk in België:

  • 2.108 tankstations
  • 1.166 tankstations 24/24 en 7/7 beschikbaar
  • 70 tankstations langs autosnelwegen
  • 629 gespecialiseerde locaties voor vrachtwagens

Dit uitgebreid netwerk zorgt er dus voor dat er steeds een ESSO tankstation in uw buurt is. Voor wie snel van de ene afspraak naar de andere moet rijden is dit alvast een mooie tijdsbesparing.

De Esso tankkaart ook in Europa beschikbaar

Dienen uw werknemers geregeld binnen Europa te reizen, dan bestaat er ook de ESSO CARD International.
Dit netwerk omvat:

  • 10.810 tankstations
  • 3.625 vrachtwagen vestigingen
  • 5.556 tankstations beschikbaar 24/24
  • 648 tankstations nabij autosnelwegen

Esso tankkaart

Steeds meer voordelen met een Esso tankkaart

1. Geniet van de beste prijzen

Esso helpt u mooie geldbesparingen te maken door u steeds competitieve prijzen aan te bieden. Geen onbeduidend argument als je de huidige brandstofprijzen kent.

2. Blijf een oog houden op uw uitgaven

Via uw online account heeft u steeds toegang tot al uw facturen en kunt u uw brandstofverbruik éénvoudig opvolgen.

3. Voer uw transacties in alle veiligheid uit

Uw tankkaart is steeds uitgerust met een PIN-bescherming. Hierdoor zal elke tankkaart steeds gelinkt zijn aan een specifieke chauffeur of voertuig, waardoor niemand buiten het bedrijf ervan gebruik zal kunnen maken. Elke verdachte transactie zal vanop afstand geblokkeerd kunnen worden.

Heeft de Esso tankkaart uw interesse opgewekt?

Vraag uw GRATIS offerte aan

LUKOIL tankkaart: De slimste en goedkoopste oplossing Een LUKOIL tankkaart heeft niets dan voordelen. U krijgt gegarandeerd de scherpste prijs en kunt beroep doen op een netwerk van meer dan 1.000 stations. Denk dus aan uw portemonnee en  gebruiksgemak en tanken wordt voortaan een plezier. We vatten de voordelen voor u in een handige top…

Verder lezen

Shell Tankkaart voor zelfstandigen? Geniet van een brede dienstverlening De Shell tankkaart zelfstandigen is zeker een te overwegen keuze. Je kan beroep doen op een ruim Europees netwerk,en je configureert de Euroshell Card volledig naar eigen keuze. Met een Shell tankkaart kan je je kosten bovendien gevoelig verlagen.

Verder lezen

Network Fuel Card voor zelfstandigen: de motor naar succes Waarom zou je kiezen voor de Network Fuel Card voor zelfstandigen? Hiervoor zijn tal van redenen op te sommen. Het motto van het huis is niets voor niets ‘tijd is de motor naar succes’. Met de Network Fuel Card kies je voor het gebruiksgemak en het…

Verder lezen

De Avia tankkaart voor zelfstandigen: flexibel en gebruiksvriendelijk Wat zijn de voordelen van de Avia tankkaart voor zelfstandigen? Dat zijn er behoorlijk wat, zo blijkt uit een nader onderzoek… Niets zo gemakkelijk als er eentje aanvragen, en dankzij de samenwerking met de partners Power en Octa+ kan je in meer dan 400 tankstations terecht, dit…

Verder lezen