Houd de tankkaartteugels in de hand met een DCB tankkaart

De tankkaartenmarkt heeft veel verschillende spelers. Daardoor is de juiste keuze maken voor jou of je werknemers niet altijd gemakkelijk. Toch zijn er lichte verschillen. Overweeg je om een DCB tankkaart te nemen? Dan maak je gebruik van een van de meest uitgebreide netwerken van de Benelux.

Tankkaart DCB

DCB behoort tot de categorie van de zogenaamde multimerkenkaarten. Dit betekent dat je met deze tankkaart niet enkel bij de tankstations in eigen beheer kan tanken, maar bij een heel netwerk aan stations terecht kan. DCB heeft meer dan 2900 tankstations ter beschikking waar je gebruik kan maken met je tankkaart. Hierdoor kan DCB een rotsvaste dienst aanbieden aan zijn klanten.

Behoud bij DCB het overzicht met een wekelijkse factuur

Het grootste verschil met de concurrentie is dat de DCB tankkaart wekelijks een factuur stuurt. Zo heb je week tot week een overzicht van al je uitgaven. Zeker voor kleine zelfstandigen is deze formule dus aan te raden. Evengoed wanneer je over een wagenpark beschikt of een verschillende bedrijfswagens beheert is DCB een goede optie.

De handigste route naar het tankstation

Tankkaart DCB: de handigste route

Dit uitgebreid netwerk van aangesloten tankstations kan je makkelijk raadplegen via de site van DCB, inclusief een overzicht van het verkeer. Zo ben je altijd het snelt bij het dichtstbijzijnde tankstation. Doordat DCB gebruik maakt van het E-Route systeem kan je kiezen tussen een tankstations onderweg of in de buurt van je bestemming. Je kunt ook aanspraak maken op het Europese netwerk waaraan de DCB tankkaart is verbonden.

Al je kaarten zijn overzichtelijk te beheren via de bijbehorende diensten van je DCB tankkaart. Blokkeer of deblokkeer individuele kaarten met een druk op de knop. Daarnaast heb je online overzichten van je transacties met behulp van de veelgebruikte klantenzone van Webfuels.

Naast deze diens maakt DCB ook gebruik van Velocity. Met deze geïntegreerde app kan je in realtime zien waar je werknemers zich bevinden. Doordat DCB gebruik maakt van deze verschillende tools heb je altijd een helder en duidelijk beeld van je activiteiten.

Interesse in een DCV tankkaart?

Vraag uw gratis offerte aan

We geven de voordelen van een tankkaart van MAES op een rijtje. U heeft een uitgebreid netwerk ter beschikking binnen een pakket dat op uw maat wordt samengesteld.

Verder lezen

Als VAB-lid geniet u niet alleen van een gratis tankkaart. De voordelen gaan een flink stuk verder, gaande van extra volumekorting van minstens 5 cent, een bereikbare helpdesk 24/24 en een heldere, digitale administratieve vereenvoudiging.

Verder lezen

Wist je dat Makro ook uitgever van tankkaarten is? Met deze tankkaart, maak je voordelig gebruik van het uitgebreide netwerk. Een ander voordeel is de unieke proefperiode.

Verder lezen

De DKV tankkaart kenmerkt zich voornamelijk door zijn uitzonderlijke voordelen:

  • U hoeft geen inschrijfkosten of jaarlijkse bijdrage te betalen;
  • U rijdt cashfree door Europa
  • U recupereert op een vlotte manier uw BTW terug

Deze reeks voordelen combineert het merk vervolgens ook nog met een onberispelijke dienstverlening.

Verder lezen