Houd de tankkaartteugels in de hand met een DCB tankkaart

De tankkaartenmarkt heeft veel verschillende spelers. Daardoor is de juiste keuze maken voor jou of je werknemers niet altijd gemakkelijk. Toch zijn er lichte verschillen. Overweeg je om een DCB tankkaart te nemen? Dan maak je gebruik van een van de meest uitgebreide netwerken van de Benelux.

Tankkaart DCB

DCB behoort tot de categorie van de zogenaamde multimerkenkaarten. Dit betekent dat je met deze tankkaart niet enkel bij de tankstations in eigen beheer kan tanken, maar bij een heel netwerk aan stations terecht kan. DCB heeft meer dan 2900 tankstations ter beschikking waar je gebruik kan maken met je tankkaart. Hierdoor kan DCB een rotsvaste dienst aanbieden aan zijn klanten.

Behoud bij DCB het overzicht met een wekelijkse factuur

Het grootste verschil met de concurrentie is dat de DCB tankkaart wekelijks een factuur stuurt. Zo heb je week tot week een overzicht van al je uitgaven. Zeker voor kleine zelfstandigen is deze formule dus aan te raden. Evengoed wanneer je over een wagenpark beschikt of een verschillende bedrijfswagens beheert is DCB een goede optie.

De handigste route naar het tankstation

Tankkaart DCB: de handigste route

Dit uitgebreid netwerk van aangesloten tankstations kan je makkelijk raadplegen via de site van DCB, inclusief een overzicht van het verkeer. Zo ben je altijd het snelt bij het dichtstbijzijnde tankstation. Doordat DCB gebruik maakt van het E-Route systeem kan je kiezen tussen een tankstations onderweg of in de buurt van je bestemming. Je kunt ook aanspraak maken op het Europese netwerk waaraan de DCB tankkaart is verbonden.

Al je kaarten zijn overzichtelijk te beheren via de bijbehorende diensten van je DCB tankkaart. Blokkeer of deblokkeer individuele kaarten met een druk op de knop. Daarnaast heb je online overzichten van je transacties met behulp van de veelgebruikte klantenzone van Webfuels.

Naast deze diens maakt DCB ook gebruik van Velocity. Met deze geïntegreerde app kan je in realtime zien waar je werknemers zich bevinden. Doordat DCB gebruik maakt van deze verschillende tools heb je altijd een helder en duidelijk beeld van je activiteiten.

Interesse in een DCV tankkaart?

Vraag uw gratis offerte aan

LUKOIL tankkaart: De slimste en goedkoopste oplossing Een LUKOIL tankkaart heeft niets dan voordelen. U krijgt gegarandeerd de scherpste prijs en kunt beroep doen op een netwerk van meer dan 1.000 stations. Denk dus aan uw portemonnee en  gebruiksgemak en tanken wordt voortaan een plezier. We vatten de voordelen voor u in een handige top…

Verder lezen

De Esso tankkaart: onmisbaar in elke KMO Beschikt u over een groot wagenpark? Dan is de tankkaart onmisbaar voor uw bedrijf. Heel wat aanbieders bieden vandaag de dag tankkaarten aan, waaronder ook het Amerikaans bedrijf Esso. Met zijn uitgebreid netwerk en aantrekkelijke financiële voordelen, zou de ESSO tankkaart welleens de tankkaart kunnen zijn waar u…

Verder lezen

Shell Tankkaart voor zelfstandigen? Geniet van een brede dienstverlening De Shell tankkaart zelfstandigen is zeker een te overwegen keuze. Je kan beroep doen op een ruim Europees netwerk,en je configureert de Euroshell Card volledig naar eigen keuze. Met een Shell tankkaart kan je je kosten bovendien gevoelig verlagen.

Verder lezen

Network Fuel Card voor zelfstandigen: de motor naar succes Waarom zou je kiezen voor de Network Fuel Card voor zelfstandigen? Hiervoor zijn tal van redenen op te sommen. Het motto van het huis is niets voor niets ‘tijd is de motor naar succes’. Met de Network Fuel Card kies je voor het gebruiksgemak en het…

Verder lezen