Houd de tankkaartteugels in de hand met een DCB tankkaart

Tankkaart DCB: de handigste route

De tankkaartenmarkt heeft veel verschillende spelers. Daardoor is de juiste keuze maken voor jou of je werknemers niet altijd gemakkelijk. Toch zijn er lichte verschillen. Overweeg je om een DCB tankkaart te nemen? Dan maak je gebruik van een van de meest uitgebreide netwerken van de Benelux.

DCB behoort tot de categorie van de zogenaamde multimerkenkaarten. Dit betekent dat je met deze tankkaart niet enkel bij de tankstations in eigen beheer kan tanken, maar bij een heel netwerk aan stations terecht kan.

DCB heeft meer dan 2.900 tankstations ter beschikking waar je gebruik kan maken met je tankkaart. Hierdoor kan DCB een rotsvaste dienst aanbieden aan zijn klanten.

Vergelijk tankkaart aanbieders

Behoud bij DCB het overzicht met een wekelijkse factuur

Tankkaart DCB

Het grootste verschil met de concurrentie is dat de DCB tankkaart wekelijks een factuur stuurt. Zo heb je week tot week een overzicht van al je uitgaven. Zeker voor kleine zelfstandigen is deze formule dus aan te raden. Evengoed wanneer je over een wagenpark beschikt of een verschillende bedrijfswagens beheert is DCB een goede optie.

De handigste route naar het tankstation

Dit uitgebreid netwerk van aangesloten tankstations kan je makkelijk raadplegen via de site van DCB, inclusief een overzicht van het verkeer. Zo ben je altijd het snelt bij het dichtstbijzijnde tankstation. Doordat DCB gebruik maakt van het E-Route systeem kan je kiezen tussen een tankstations onderweg of in de buurt van je bestemming. Je kunt ook aanspraak maken op het Europese netwerk waaraan de DCB tankkaart is verbonden.

Vraag uw GRATIS tankkaart aan!

Al je kaarten zijn overzichtelijk te beheren via de bijbehorende diensten van je DCB tankkaart. Blokkeer of deblokkeer individuele kaarten met een druk op de knop. Daarnaast heb je online overzichten van je transacties met behulp van de veelgebruikte klantenzone van Webfuels.

Naast deze diens maakt DCB ook gebruik van Velocity. Met deze geïntegreerde app kan je in realtime zien waar je werknemers zich bevinden. Doordat DCB gebruik maakt van deze verschillende tools heb je altijd een helder en duidelijk beeld van je activiteiten.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Offerte aanvraag
1*. Hoeveel voertuigen heeft u?
2. Beschrijf uw project
3. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.