De VAB tankkaart: gratis en voordelig

Als lid van VAB kan u gratis uw VAB tankkaart aanvragen. Dat is alvast mooi meegenomen, maar de voordelen gaan een flink stuk verder. Met een VAB tankkaart krijgt u namelijk toegang tot een uitgebreid gamma aan kortingsmogelijkheden!

Bent u vooral op zoek naar een tankkaart voor uw bedrijf? Dan is de VAB-Fleettankkaart misschien wel iets voor u!

VAB-tankkaart: gratis en voordelig

VAB tankkaart voor particulieren

In principe zijn tankkaarten in België enkel voor bedrijven, maar de VAB tankkaart is een uitzondering. VAB-leden kunnen met deze kaart genieten van enkele extra voordelen bij Q8 en Esso:

Extra korting

Wanneer u met uw wagen halt houdt bij een station van Q8 of Esso voor een tankbeurt, krijgt u reeds een mooie korting op de officiële prijs. Gemiddeld genomen bespaart u zo 11 cent per liter. De officiële prijs is de maximumprijs die men in België mag vragen voor brandstof. Met een VAB tankkaart tankt u echter nóg voordeliger!

Dankzij deze kaart krijgt u bij een tankbeurt bij Q8 of Esso er nog eens 2 cent korting bovenop. Zo bespaart u wel tot 13 cent per liter!

Bespaar met een VAB tankkaart

Extra punten/smiles

Ben u lid van VAB? Dan geniet u met uw VAB tankkaart zowel bij Esso als Q8 van interessante extra voordelen.

Bij Esso kan u extra punten verzamelen. Deze punten kan u nadien omzetten in een cadeaubon of nog meer tankkorting. Bij Q8 spaart u Smiles. Deze kan u gebruiken in de tankshops en bij Smiles-partners van Q8. Uiteraard kan u de Smiles ook inzetten als tankkorting.

VAB-tankkaart: gratis en voordelig

VAB-Fleettankkaart

De VAB-Fleettankkaart is speciaal ontworpen voor u als bedrijf. De kaart belooft u een tankkorting van minstens 5 cent, bovenop de standaardkorting bij Q8 en Esso. Vanaf 15.000 liter krijgt u bovendien extra volumekorting. Daarnaast verlopen alle administratieve aangelegenheden via een heldere en digitale rekening.

Bij vragen of problemen is de helpdesk 24/24 bereikbaar. Tot slot kan u er zeker van zijn dat er zich altijd een tankstation in uw omgeving zal bevinden.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Offerte aanvraag
1*. Hoeveel voertuigen heeft u?

2. Beschrijf uw project

3. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Opladen
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.