De VAB tankkaart: gratis en voordelig

Als lid van VAB kan u gratis uw VAB tankkaart aanvragen. Dat is alvast mooi meegenomen, maar de voordelen gaan een flink stuk verder. Met een VAB tankkaart krijgt u namelijk toegang tot een uitgebreid gamma aan kortingsmogelijkheden! Bent u vooral op zoek naar een tankkaart voor uw bedrijf? Dan is de VAB-Fleettankkaart misschien wel iets voor u!

VAB-tankkaart: gratis en voordelig

1. VAB tankkaart voor particulieren

In principe zijn tankkaarten in België enkel voor bedrijven, maar de VAB tankkaart is een uitzondering. VAB-leden kunnen met deze kaart genieten van enkele extra voordelen bij Q8 en Esso:

Extra korting

Wanneer u met uw wagen halt houdt bij een station van Q8 of Esso voor een tankbeurt, krijgt u reeds een mooie korting op de officiële prijs. Gemiddeld genomen bespaart u zo 11 cent per liter. De officiële prijs is de maximumprijs die men in België mag vragen voor brandstof. Met een VAB tankkaart tankt u echter nóg voordeliger! Dankzij deze kaart krijgt u bij een tankbeurt bij Q8 of Esso er nog eens 2 cent korting bovenop. Zo bespaart u wel tot 13 cent per liter!

Extra punten/smiles

Ben u lid van VAB? Dan geniet u met uw VAB tankkaart zowel bij Esso als Q8 van interessante extra voordelen. Bij Esso kan u extra punten verzamelen. Deze punten kan u nadien omzetten in een cadeaubon of nog meer tankkorting. Bij Q8 spaart u Smiles. Deze kan u gebruiken in de tankshops en bij Smiles-partners van Q8. Uiteraard kan u de Smiles ook inzetten als tankkorting.

VAB-tankkaart: gratis en voordelig

2. VAB-Fleettankkaart

De VAB-Fleettankkaart is speciaal ontworpen voor u als bedrijf. De kaart belooft u een tankkorting van minstens 5 cent, bovenop de standaardkorting bij Q8 en Esso. Vanaf 15.000 liter krijgt u bovendien extra volumekorting. Daarnaast verlopen alle administratieve aangelegenheden via een heldere en digitale rekening. Bij vragen of problemen is de helpdesk 24/24 bereikbaar. Tot slot kan u er zeker van zijn dat er zich altijd een tankstation in uw omgeving zal bevinden.

Een Go tankkaart biedt veel meer dan enkel een uitgebreid netwerk aan tankstations.

  • U kan tanken met alternatieve brandstoffen zoals CNG (aardgas) en LNG (vloeibaar aardgas)
  • U kan de tankkaart gebruiken voor de carwash en het betalen van tol
Verder lezen

We geven de voordelen van een tankkaart van MAES op een rijtje. U heeft een uitgebreid netwerk ter beschikking binnen een pakket dat op uw maat wordt samengesteld.

Verder lezen

Wist je dat Makro ook uitgever van tankkaarten is? Met deze tankkaart, maak je voordelig gebruik van het uitgebreide netwerk. Een ander voordeel is de unieke proefperiode.

Verder lezen

Op zoek naar de juiste tankkaart die voldoet aan de eisen van jou en je werknemers? Misschien is de DCB tankkaart dan wel voor jou. Een goede service en wekelijkse, overzichtelijke facturen vormen het uithangbord van deze aanbieder.

Verder lezen