Wat is de beste tankkaart voor een particulier?

Bepalen welke tankkaart particulier het beste is voor een persoon kan erg verschillen. Er zijn veel factoren waarmee rekening moet worden gehouden, zoals het type voertuig, de kredietscore van de bestuurder en of de kaart al dan niet cashback biedt op gasaankopen. In deze blogpost zullen wij de verschillende soorten tankkaarten bespreken.

Wat is een tankkaart voor particulieren?

Tankkaarten voor particulieren worden meestal uitgegeven door banken of financiële instellingen, en bieden meestal kortingen of beloningen op brandstofaankopen.

Brandstofkaarten kunnen nuttig zijn voor personen die vaak lange afstanden rijden of die een groot wagenpark hebben. Brandstofkaarten kunnen ook helpen om uitgaven te beheren, aangezien zij een gedetailleerd overzicht van alle brandstofaankopen kunnen geven.

Brandstofkaarten hebben meestal een kredietlimiet en de rente op brandstofaankopen kan hoog zijn. Daarom is het belangrijk om brandstofkaarten verantwoord te gebruiken en het saldo elke maand volledig af te betalen.

Tankkaarten kunnen een nuttig instrument zijn voor personen die hun autokosten moeten beheren, maar het is belangrijk om ze verstandig te gebruiken.

Brandstofkaarten kunnen ook op een bepaalde manier worden gebruikt, dus personen moeten dit in gedachten houden wanneer zij beslissen of zij er al dan niet een gebruiken. Brandstofkaarten kunnen zeer nuttig zijn als ze goed worden gebruikt.

beste tankkaart voor particulieren

De voordelen van een tankkaart particulier

Brandstofkaarten bieden een aantal voordelen voor individuele bestuurders. Het belangrijkste is misschien wel dat ze kunnen helpen om geld te besparen op de brandstofkosten.

De brandstofprijzen kunnen aanzienlijk schommelen en met een brandstofkaart kunnen chauffeurs een vaste prijs voor benzine of diesel vastleggen. Dit kan vooral voordelig zijn voor vrachtwagenchauffeurs die hun brandstofkosten van tevoren moeten plannen.

Bovendien kunnen tankkaarten ook kortingen bieden bij tankstations en andere bedrijven. Dit kan leiden tot aanzienlijke besparingen na verloop van tijd, en het kan een nuttig extraatje zijn voor chauffeurs die vaak reizen voor hun werk of voor hun plezier.

Tankkaarten zijn een steeds populairdere optie voor individuele bestuurders, en het is gemakkelijk te zien waarom.

Wat is de beste tankkaart particulier?

Er zijn veel verschillende tankkaarten die je cadeau kunt doen. Wij bespreken de beste tankkaarten voor particulieren:

Een VAB-tankkaart

Als je op zoek bent naar de beste tankkaart voor particulieren, is wellicht de VAB-tankkaart iets voor jou.

Als je bij Q8 of Esso tankt, krijg je 2 cent extra korting per liter, bovenop de korting aan de pomp. Dat komt omdat de officiële prijs voor brandstof in België de maximumprijs is die tankstations mogen vragen. Dus als een station een korting wil aanbieden, kunnen ze dat doen aan de pomp. Als VAB-lid krijg je daar nog eens 2 cent extra korting bovenop. In de loop van een jaar kan dat echt oplopen!

Naast de VAB ledenkorting krijg je ook toegang tot bonusprogramma’s bij Q8 en Esso. Bij Q8 spaar je Smiles punten die je kunt inwisselen voor brandstofkorting of tegoedbonnen die je kunt gebruiken bij Q8 partners. En bij Esso spaar je Extras punten die je kunt gebruiken voor cadeaubonnen of brandstofkortingen. Dus welk station je ook kiest, je spaart geld!

De Hybridcard tankkaart

Ben je op zoek naar een tankkaart waar je mee kunt tanken en kunt opladen? Dan is de Hybridcard perfect! Het is namelijk de allereerste 2 in 1 tankkaart. Met deze kaart kun je je auto tanken of opladen bij een van de 1.850 tankstations in België.

De kaart geeft je ook toegang tot 1.700 stations in Nederland en het Groothertogdom Luxemburg, zodat je altijd een station bij jou in de buurt kunt vinden.

De HybridCard is de perfecte oplossing voor iedereen die het gemak wil van één kaart voor zowel gas als elektrisch tanken. Dus als je een manier zoekt om geld te besparen op benzine of elektrisch opladen, dan is de HybridCard het antwoord.

Een DATS 24 tankkaart

De DATS 24 tankkaart biedt een reeks voordelen voor je hele wagenpark. Met deze kaart kun je terecht bij meer dan 114 tankstations.

Daarnaast helpt het ook om je gehele wagenpark veel duurzamer te maken. Je kunt namelijk niet alleen benzine of diesel met de kaart halen, maar ook CNG en waterstof!

De DATS 24 tankkaarten bieden transparantie over alle kosten en geven je toegang tot alle verschillende soorten. Hierdoor is het een perfecte keuze voor je bedrijfswagens.

Wil jij een tankkaart aanvragen particulier? Dan kan de DATS 24 een goede keuze zijn! Kijk altijd eerst waar de precieze tankstations zitten, zodat je zeker weet dat je in de buurt naar een tankstation kan. Met de 114 tankstations van DATS 24 moet dat geen probleem zijn!

Vergelijk tankkaarten nu
Begin met het vergelijken van tankkaarten om de beste deal voor jouw bedrijf te vinden. Vul het offerteformulier in voor op maat gemaakte offertes.
arrow Ontvang offertes op maat