Alles-in-één tankkaart: ideaal voor uw bedrijf

Voor elk bedrijf met werknemers die veel op de weg zijn is een tankkaart een goede optie. Hiermee voorziet u uw werknemers op een veilige manier van voldoende brandstof. Bovendien profiteert u als bedrijf omdat u waardevolle inzichten krijgt over brandstofkosten en verbruik.

Op basis hiervan kunt minder efficiënte onderdelen van het wagenpark verbeteren. Ook de administratieve kant wordt makkelijker met een tankkaart. Bovendien is het zowel voor u als voor uw werknemers veiliger. Lees hieronder welke voordelen u allemaal krijgt met een tankkaart.

Wat is een tankkaart en waarom aanvragen?

Wat zijn de voordelen van een tankkaart?

Een tankkaart is in feite een elektronische betaalpas die enkel is bedoeld voor tanken. Hij wordt ook wel brandstofkaart genoemd. Je hebt zowel tankkaart van aanbieders van brandstoffen als tankkaart voor meerdere aanbieder.

Je kunt met een tankkaart makkelijk en snel tanken zonder dat je geld nodig hebt. Het werkt op basis van achtergestelde betaling.

Vergelijk tankkaart aanbieders!

Dé 4 belangrijkste voordelen van een alles-in-één tankkaart

Een tankkaart biedt tal van voordelen, voor zowel werknemers als werkgevers. Hieronder lichten we de 4 belangrijkste voordelen van tankkaarten.

Voor elk wagenpark

Een tankkaart is ideaal voor elk professioneel wagenpark. Met bepaalde tankkaart heeft u toegang tot een netwerk van ruim 1800 tankstations in België, zodat er altijd een geschikt tankstation bij zit.

Een overzichtelijke factuur

Met een tankkaart komen alle transacties van uw werknemers op één overzichtelijke factuur. Dit zorgt voor maximale efficiëntie en gemak. U hoeft als werkgever niet meer zoveel moeite te stoppen in de brandstof van uw werknemers.

Geld- en tijdsbesparing

Met het gebruik van tankkaart bespaart u als bedrijf behoorlijk wat kosten, door een verhoogde efficiëntie, meer inzicht en de mogelijkheid om sneller kostenposten te traceren en aan te passen.

Verhinder misbruik

Wanneer u als bedrijf werkt met tankkaarten is het veel lastiger om een auto te stelen of om te frauderen. Dit omdat alle transacties worden geregistreerd.

Bij welke tankstations kunt u met een alles-in-één tankkaart terecht?

Waar tankkaart aanvragen?

Er zijn zowel kaarten voor één aanbieder van brandstof als tankkaarten voor meerdere aanbieders. Bij de laatste bent u dus niet gebonden aan een soort tankstation. De verschillende tankkaart hebben we hieronder op een rijtje gezet.

Merk Aantal tankstations
Total 524 tankstations in België
Network Fuel Card 1.510 tankstations in België
Shell 450 tankstations in België
Avia 400 tankstations in België
Esso 2.108 tankstations in België
Q8 500 tankstations in België
Octa+ 1.850 tankstations in België

Ontdek de voordelen van een tankkaart!

Hoe uw alles-in-één tankkaart aanvragen?

Het aanvragen van een tankkaart is heel gemakkelijk, u vult de benodigde gegevens in en doet een aanvraag. Hierna zult u binnen afzienbare tijd uw tankkaart ontvangen.

Tankkaart aanvragen? Vergelijk eerst offertes!

Voordat u een tankkaart koopt is het verstandig om eerst alle opties in kaart te brengen en te kijken wat het beste bij uw bedrijf past. Op die manier komt u erachter welke tankkaart voor uw situatie het beste is.

Vergelijk ook verschillende offertes. Hierbij kunt u de onderstaande vragen stellen om erachter te komen wat voor u het beste is:

  • Waarom wilt u een tankkaart? Gaat u voor efficiëntie, voor brandstofbesparing of wilt u het uw werkgevers vooral makkelijker maken. Wanneer u het doel weet is het makkelijk bekijken wat het beste bij u past.
  • Voor hoeveel auto’s wenst u een tankkaart? U kunt een aantal kaarten aanvragen, of voor elke werknemer een kaart aanvragen. Bepaal vooraf wat, en vooral hoeveel, u wenst.
  • Waar heeft u de kaarten nodig? Om de juiste aanbieder te selecteren is het van belang om te kijken waar er wordt gereden. Uiteraard moet het netwerk van de aanbieder hierop aansluiten. In sommige gevallen is het niet nodig om een ruim netwerk te hebben, in andere gevallen is dat juist heel belangrijk.
  • Wat is het budget? Ook dit is natuurlijk een belangrijke vraag, bepaal vooraf het budget. Elke aanbieder rekent andere kosten voor brandstof en ook voor een pas.

Op basis hiervan kunt u een goede keuze maken wat betreft de beste tankkaart voor uw bedrijf, en van alle voordelen profiteren!

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Offerte aanvraag
1*. Hoeveel voertuigen heeft u?
2. Beschrijf uw project
3. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.