Voordelig tanken met een tankkaart

Brandstofprijzen blijven maar stijgen. Besparen op deze enorme kost en voordelig tanken is dan ook geen overbodige luxe. Met een tankkaart voor bedrijven kan je snel het laagste tarief afdwingen. Door te kiezen voor een multimerkenkaart of een merkgebonden tankkaart kan je steeds voordelig tanken.

Voordelig tanken dankzij tankkaart-promoties

Aan een tankkaart zijn vaak verschillende promoties gekoppeld. Hierdoor wordt tanken met een tankkaart vaak voordeliger. Tanken zal niet ineens goedkoper worden, maar zeker voor bedrijven kan een kleine besparing op de kostprijs per liter al een enorm verschil maken.

Hoeveelheidskorting tankkaart

Aanbieders van tankkaarten geven vaak een hoeveelheidskorting op het gebruik van de tankkaart. Zelfstandigen of bedrijven die overschakelen kunnen dus een hoeveelheidskorting verkrijgen op het volledig verbruik van hun wagenpark. En dat komt vaak toch wel een pak goedkoper uit, zo kunt u pas echt voordelig tanken.

Extra voordelen bij uw tankkaart

Sommige tankkaart-aanbieders leveren extra diensten aan de gebruikers van hun tankkaart. Zo kan je de kaart vaak ook gebruiken in de winkels van het tankstation en kan je er soms zelfs de carwash mee betalen. Op die manier kunt u als bedrijf extra kosten in uw boekhouding inbrengen.

Zuinig rijden stimuleren met een tankkaart

Echt voordelig tanken kan maar op één manier: door ecologisch te rijden. Stimuleer uw werknemers om ecologisch te rijden door hun verbruik op te volgen via een persoonlijke tankkaart. Zij worden gestimuleerd tot voordelig tanken en u geniet van een lagere brandstoffactuur.

Wil u ook voordelig tanken?

Vergelijk hier offertes voor tankkaarten

[/column]
Tankkaart Gids