Tankkaarten vergelijken? Dit zijn de beste aanbieders in 2019

Tankkaarten vergeljken

Een tankkaart is onmisbaar voor elk bedrijf waarvan de werknemers geregeld de baan op moeten. Dit zal hen niet alleen veel tijd besparen, maar ook nog eens een mooie korting bieden aan de pomp.

Tankkaarten vergelijken: hoe vindt u de beste “match”?

Steeds meer spelers bieden tankkaarten aan op de Belgische markt. Maar hoe kan u te weten komen welke aanbieder het beste voorstel zal voorleggen? In onderstaand vergelijkingstabel krijgt u hier een kort en duidelijk overzicht van:

Merken tankstations in België Tankkaarten voor Europa/Benelux tankstations in Europa/Benelux Multimerken kaart? Facturatie
Total 524 – Total Eurotrafic
– Total Benelux
1.400 Nee Maandelijks of tweemaandelijks
Network Fuel 1.510 – Network Fuel Card 22.000 ja Jaarlijks
Shell 450 – euroShell 12.500 ja /
Avia 400 Geen / ja Maandelijks
Esso 2.108 – Esso Car WEX Europe 10.810 Nee /
Q8 500 – Q8 Liberty Card 768 Nee Maandelijks
Octa+ 1.850 – OCTA+ HybridCard 3.450 ja /

Hoe kies en vergelijkt u de beste tankkaarten?

Vooraleer je een keuze maakt uit één van bovenstaande merken is het echter van belang dat je je vooraf een aantal belangrijke vragen stelt:

  1. Waarom wlt u voor uw bedrijf een tankkaart aanvragen?
  2. Welke afstand rijden uw werknemers of uzelf jaarlijks?
  3. Hoeveel voertuigen heeft u?
  4. Wat is uw budget?

Hoe vergelijkt u de beste offertes voor uw nieuwe tankkaarten?

Heeft bovenstaand overzicht u nog niet overtuigd? Laat u dan vrijblijvend adviseren door onze erkende partners. Vul ons offerteformulier in en ontvang vrijblijvend advies en gratis offertes van de grootste tankkaartspelers in België.

Ontvang GRATIS offertes

Tankkaarten: voor elk wat wils Of u nu zelfstandige bent, een kmo bezit of een grote speler bent op de markt: een tankkaart biedt voordelen voor iedere soort onderneming. Maar welke soort tankkaart kiest u het best?

Verder lezen

Welke tankkaart u kiest voor uw bedrijf hangt af van een aantal factoren. De grootte van de korting en het wagenpark spelen hier o.a. een rol in. Merkgebonden of multimerken tankkaart, wij helpen u bij het nemen van de juiste beslissing.

Verder lezen

Een tankkaart: hoe werkt dat? Zijn uw werknemers vaak op de baan? Dan is het een goed idee om tankkaarten aan te kopen voor uw bedrijf. Maar hoe werken die precies en hoe kunnen ze uw brandstoffactuur verlagen? Een tankkaart werkt net als een kredietkaart. Alle brandstofaankopen in een bepaalde periode (bijvoorbeeld een maand) worden…

Verder lezen