Tankkaart voor zelfstandigen

Tankkaart voor zelfstandigen

Als zelfstandige is een tankkaart onmisbaar. Veel ondernemers en zelfstandigen stappen over naar een tankkaart omdat ze het gedoe met bonnetjes beu zijn. Ook wanneer uw medewerkers tanken op kosten van het bedrijf is een tankkaart gemakkelijk.

U hebt een duidelijk overzicht van alle kosten én kunt tanken aan de beste prijs. Dit zijn de voordelen van een tankkaart voor zelfstandigen:

  1. Administratieve eenvoud: alle kosten op één brandstoffactuur
  2. Tot 9 cent korting aan de pomp
  3. Duidelijk overzicht van alle tankbeurten
  4. LPG, diesel, benzine,…
  5. Multi-merk of één netwerk?
  6. Vergelijk tankkaarten

1. Administratieve eenvoud: alle kosten op één brandstoffactuur

Zonder tankkaart moet u voor de boekhouder elk bonnetje van een tankbeurt apart bijhouden. Met een tankkaart krijgt u een duidelijk en efficiënt overzicht van alle tankbeurten. U kunt alle kosten snel en gemakkelijk inbrengen in uw boekhouding en krijgt maandelijks een duidelijk overzicht in één brandstoffactuur.


2. Korting aan de pomp voor kaarthouders

Netwerken geven hun trouwe klanten vaak een extra korting aan de pomp. Zo bespaart u als eigenaar van een tankaart al snel 9 cent per liter. Op een jaar tijd kan dat al een pak geld schelen.


3. Duidelijk overzicht over alle tankbeurten

Een bijkomend voordeel van tankkaarten voor zelfstandigen is dat je een duidelijk overzicht over alle tankbeurten hebt. Vaak stellen de netwerken een login ter beschikking waarin je in real time het aantal tankbeurten per kaart en wagen kan opvolgen. Zo krijgt u snel controle over de brandstofkosten van uw bedrijf.


4. Tankkaart zelfstandige: benzine, LPG of diesel?

Als zelfstandige hebt u de keuze tussen verschillende tankkaarten. U kunt kiezen voor benzine, LPG, diesel,… U kan ervoor kiezen dat voor één type tankkaart bijvoorbeeld enkel diesel beschikbaar is, om misbruik te vermijden.

 


5. Multimerken-kaart of één netwerk

Het grootste bezwaar tegen een tankkaart voor zelfstandigen is dat je niet meer overal zal kunnen tanken. Wie zich aansluit bij Q8, Texaco of Dats kan bij alle stations van dat netwerk tanken. U kunt ook kiezen voor een multimerken-kaart. Bij dat type kaart krijgt u vaak iets minder korting maar kunt u wel bij verschillende tankstations tanken.
VRAAG JOUW GRATIS OFFERTE AAN!

De naam zegt het zelf: de multimerken tankkaart maakt het u mogelijk om in het tankstation van uw keuze te gaan tanken. U hoeft dus niet langer op zoek te gaan naar het juiste tankstation gebonden aan uw kaart. Wilt u bovendien tanken in zowel België als Luxemburg en Nederland? Met één of meerdere bedrijfsvoertuigen?…

Verder lezen

Welke tankkaart u kiest voor uw bedrijf hangt af van een aantal factoren. De grootte van de korting en het wagenpark spelen hier o.a. een rol in. Merkgebonden of multimerken tankkaart, wij helpen u bij het nemen van de juiste beslissing.

Verder lezen

Dit zijn de 4 voordelen van een tankkaart Bedrijven met personeel op de baan doen er goed aan om met brandstofkaarten te werken. Ze leveren zowel het bedrijf als de werknemers namelijk heel wat voordelen op. 1. Brandstofkosten verlagen Alle transacties worden geregistreerd. Dit levert het bedrijf gedetailleerde rapporten op over brandstofverbruik en brandstofkosten. Met…

Verder lezen