Een multimerken tankkaart maakt u het leven eenvoudiger

Multimerken tankkaart

De naam zegt het zelf: de multimerken tankkaart maakt het u mogelijk om in het tankstation van uw keuze te gaan tanken. U hoeft dus niet langer op zoek te gaan naar het juiste tankstation gebonden aan uw kaart. Wilt u bovendien tanken in zowel België als Luxemburg en Nederland? Met één of meerdere bedrijfsvoertuigen? Dit behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Tank waar en wanneer u wilt met de multimerken tankkaart

Het principe van deze kaart is gelijkaardig aan de merkgebonden tankkaart. U en uw medewerkers kunnen eenvoudig uw voertuig tanken en genieten van een aantal aantrekkelijke voordelen. Het verschil ligt er hem echter in dat u bij een multimerken tankkaart de keuze hebt uit een netwerk van niet minder dan 2.600 tankstations… en dan spreken we enkel maar over België.

Deze tankkaarten worden meestal aangeboden door aanbieders van brandstoffen zelf. Denk maar aan merken zoals Texaco, Total, Q8, ….

Vraag uw multimerken tankkaart aan

De voordelen van een multimerken tankkaart even op een rijtje

Wat zijn die voordelen nu? Zoals eerder gezegd zijn deze gelijkend aan de merkgebonden tankkaart. U geniet van:

  • een extra korting aan de pomp;
  • een vereenvoudigde facturatie. U hoeft inderdaad geen bonnetjes meer bij te houden. U krijgt elke maand een factuur van al uw tankbeurten die u eenvoudig online kunt beheren;
  • Net als bij de merkgebonden tankkaart wordt een multimerken tankkaart gewoonlijk gecombineerd met een abonnement. Deze worden aangeboden aan zeer voordelige prijzen (tussen de €2 en €25) en hebben voor de aanbieder voornamelijk als doel een vaste klantenkring op te bouwen.
  • Het grootste verschil ligt uiteraard in het uitgebreid netwerk aan tankstations waar u kunt tanken (zo’n 2.600 in België).

Heeft u interesse om een multimerken tankkaart aan te schaffen voor u of uw medewerkers? Wenst u nog meer info hieromtrent? Dan raden wij u aan om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij brengen u in contact met onze partners die u meer informatie zullen toedienen over de mogelijkheden, prijzen, … afhankelijk van de noden en behoeften van uw bedrijf.

Vraag uw GRATIS & VRIJBLIJVENDE offerte aan

Als zelfstandige is een tankkaart onmisbaar. Veel ondernemers en zelfstandigen stappen over naar een tankkaart omdat ze het gedoe met bonnetjes beu zijn. Ook wanneer uw medewerkers tanken op kosten van het bedrijf is een tankkaart gemakkelijk. U hebt een duidelijk overzicht van alle kosten én kunt tanken aan de beste prijs. Dit zijn de…

Verder lezen

Welke tankkaart u kiest voor uw bedrijf hangt af van een aantal factoren. De grootte van de korting en het wagenpark spelen hier o.a. een rol in. Merkgebonden of multimerken tankkaart, wij helpen u bij het nemen van de juiste beslissing.

Verder lezen

Dit zijn de 4 voordelen van een tankkaart Bedrijven met personeel op de baan doen er goed aan om met brandstofkaarten te werken. Ze leveren zowel het bedrijf als de werknemers namelijk heel wat voordelen op. 1. Brandstofkosten verlagen Alle transacties worden geregistreerd. Dit levert het bedrijf gedetailleerde rapporten op over brandstofverbruik en brandstofkosten. Met…

Verder lezen