Een multimerken tankkaart maakt u het leven makkelijker

Multimerken tankkaart

De naam zegt het zelf: de multimerken tankkaart maakt het u mogelijk om in het tankstation van uw keuze te gaan tanken. U hoeft dus niet langer op zoek te gaan naar het juiste tankstation gebonden aan uw kaart. Wilt u bovendien tanken in zowel België als Luxemburg en Nederland? Met één of meerdere bedrijfsvoertuigen? Dit behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Tank waar en wanneer u wilt met de multimerken tankkaart

Het principe van deze kaart is gelijkaardig aan de merkgebonden tankkaart. U en uw medewerkers kunnen eenvoudig uw voertuig tanken en genieten van een aantal aantrekkelijke voordelen. Het verschil ligt er hem echter in dat u bij een multimerken tankkaart de keuze hebt uit een netwerk van niet minder dan 2.600 tankstations… en dan spreken we enkel maar over België.

Deze tankkaarten worden meestal aangeboden door aanbieders van brandstoffen zelf. Denk maar aan merken zoals Texaco, Total, Q8, ….

Vraag uw multimerken tankkaart aan

De voordelen van een multimerken tankkaart even op een rijtje

Wat zijn die voordelen nu? Zoals eerder gezegd zijn deze gelijkend aan de merkgebonden tankkaart. U geniet van:

  • een extra korting aan de pomp;
  • een vereenvoudigde facturatie. U hoeft inderdaad geen bonnetjes meer bij te houden. U krijgt elke maand een factuur van al uw tankbeurten die u eenvoudig online kunt beheren;
  • Net als bij de merkgebonden tankkaart wordt een multimerken tankkaart gewoonlijk gecombineerd met een abonnement. Deze worden aangeboden aan zeer voordelige prijzen (tussen de €2 en €25) en hebben voor de aanbieder voornamelijk als doel een vaste klantenkring op te bouwen.
  • Het grootste verschil ligt uiteraard in het uitgebreid netwerk aan tankstations waar u kunt tanken (zo’n 2.600 in België).

Heeft u interesse om een multimerken tankkaart aan te schaffen voor u of uw medewerkers? Wenst u nog meer info hieromtrent? Dan raden wij u aan om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij brengen u in contact met onze partners die u meer informatie zullen toedienen over de mogelijkheden, prijzen, … afhankelijk van de noden en behoeften van uw bedrijf.

Vraag uw GRATIS & VRIJBLIJVENDE offerte aan

Tankkaart aanvragen: voor wie loont het de moeite? Elke ingeschreven onderneming haalt voordeel uit een tankkaart, van een kleine zelfstandige tot een groot bedrijf. Het levert een besparing op de brandstof op en een vlotte administratie. KMO’s: snellere administratie Met een tankkaart zal de (fiscale) administratie heel wat lichter worden, wat voor een grote tijdswinst…

Verder lezen