Tankkaart zelfstandige

Op zoek naar een tankkaart als zelfstandige? Vergelijk hier alle tankkaarten die u als zelfstandige kunt gebruiken. U kan kiezen uit verschillende tankkaart merken.

Het grote voordeel van een tankkaart als zelfstandige is dat u geen bonnetjes meer hoeft bij te houden. U krijgt gewoon één maandelijkse factuur met al uw tankbeurten in die u direct kunt inbrengen in de boekhouding.

Een multimerken tankkaart maakt u het leven makkelijker De naam zegt het zelf: de multimerken tankkaart maakt het u mogelijk om in het tankstation van uw keuze te gaan tanken. U hoeft dus niet langer op zoek te gaan naar het juiste tankstation gebonden aan uw kaart. Wilt u bovendien tanken in zowel België als…

Verder lezen

Tankkaart voor zelfstandigen Als zelfstandige is een tankkaart onmisbaar. Veel ondernemers en zelfstandigen stappen over naar een tankkaart omdat ze het gedoe met bonnetjes beu zijn. Ook wanneer uw medewerkers tanken op kosten van het bedrijf is een tankkaart gemakkelijk. U hebt een duidelijk overzicht van alle kosten én kunt tanken aan de beste prijs….

Verder lezen

Tankkaart aanvragen: voor wie loont het de moeite? Elke ingeschreven onderneming haalt voordeel uit een tankkaart, van een kleine zelfstandige tot een groot bedrijf. Het levert een besparing op de brandstof op en een vlotte administratie. KMO’s: snellere administratie Met een tankkaart zal de (fiscale) administratie heel wat lichter worden, wat voor een grote tijdswinst…

Verder lezen