Dit zijn de 4 voordelen van een tankkaart

Voordelen tankkaart

Bedrijven met personeel op de baan doen er goed aan om met brandstofkaarten te werken. Ze leveren zowel het bedrijf als de werknemers namelijk heel wat voordelen op.

1. Brandstofkosten verlagen

Alle transacties worden geregistreerd. Dit levert het bedrijf gedetailleerde rapporten op over brandstofverbruik en brandstofkosten. Met deze informatie kunnen inefficiënties opgespoord en opgelost worden, wat tot belangrijke besparingen kan leiden.

2. Efficiënte administratie

De tankkaart maakt de administratie van het wagenparkbeheer nauwkeuriger en eenvoudiger. U hoeft de chauffeurs niet meer terug te betalen voor de brandstofkosten en ook het terugvorderen van de BTW wordt een stuk eenvoudiger.

3. Fraudebestrijding

Omdat alle transacties geregistreerd worden en toegankelijk zijn, wordt het risico op misbruik sterk beperkt. Verdachte transacties kunnen namelijk meteen gedetecteerd worden. Bedrijven kunnen zelfs elke tankkaart linken aan een nummerplaat, zo kan de brandstofpas enkel gebruikt worden om te tanken voor het bijbehorende bedrijfsvoertuig.

4. Beveiliging bij diefstal

Wanneer een tankkaart gestolen of verloren wordt, kan ze meteen geblokkeerd worden. Zo kan ze niet meer gebruikt worden. Een verloren of gestolen tankkaart is bovendien eenvoudig en goedkoop te vervangen.

Ontdek wat een tankkaart voor uw wagenpark kan betekenen

VRAAG UW GRATIS OFFERTE AAN!

Voordelig tanken met een tankkaart Brandstofprijzen blijven maar stijgen. Besparen op deze enorme kost en voordelig tanken is dan ook geen overbodige luxe. Met een tankkaart voor bedrijven kan je snel het laagste tarief afdwingen. Door te kiezen voor een multimerkenkaart of een merkgebonden tankkaart kan je steeds voordelig tanken. 1. Voordelig tanken dankzij tankkaart-promoties…

Verder lezen