Tankkaart voor zelfstandigen

Een tankkaart voor zelfstandigen? Die bestaan zeker. Bekijk hier alle mogelijkheden voor zelfstandigen, vrije beroepen, bvba’s en andere ondernemingen. Door te werken met een tankkaart kunt u de onkosten voor diesel, benzine of andere brandstoffen eenvoudig bijhouden.

Een tankkaart als zelfstandige kan u in verschillende vormen verkrijgen. Er bestaan tankkaarten voor LPG, diesel, benzine, CNG, elektriciteit en waterstof. Ontdek hier alle details en kies zelf de tankkaart die het best geschikt is voor uw onderneming.

De DKV tankkaart kenmerkt zich voornamelijk door zijn uitzonderlijke voordelen:

  • U hoeft geen inschrijfkosten of jaarlijkse bijdrage te betalen;
  • U rijdt cashfree door Europa
  • U recupereert op een vlotte manier uw BTW terug

Deze reeks voordelen combineert het merk vervolgens ook nog met een onberispelijke dienstverlening.

Verder lezen

Als zelfstandige is een tankkaart onmisbaar. Veel ondernemers en zelfstandigen stappen over naar een tankkaart omdat ze het gedoe met bonnetjes beu zijn. Ook wanneer uw medewerkers tanken op kosten van het bedrijf is een tankkaart gemakkelijk. U hebt een duidelijk overzicht van alle kosten én kunt tanken aan de beste prijs. Dit zijn de…

Verder lezen

De Avia tankkaart voor zelfstandigen: flexibel en gebruiksvriendelijk Wat zijn de voordelen van de Avia tankkaart voor zelfstandigen? Dat zijn er behoorlijk wat, zo blijkt uit een nader onderzoek… Niets zo gemakkelijk als er eentje aanvragen, en dankzij de samenwerking met de partners Power en Octa+ kan je in meer dan 400 tankstations terecht, dit…

Verder lezen

De Gabriëls tankkaart: exclusief voor zelfstandigen Voordelig tanken met de Gabriëls tankkaart voor zelfstandigen: het kan! Deze keten zorgt ervoor dat je in de buurt steeds de beste prijs voor je tankbeurt krijgt.

Verder lezen